connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Έντονο το ενδιαφέρον στο 4o Forum Γαστρονομικού Τουρισμού

Έντονο ενδιαφέρον παρουσίασε το 4o Forum με θέμα την Ανάπτυξη του Γαστρονομικού Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουάριου στην Αθήνα.

Η Μαρία Αθανασοπούλου, Chairwoman of World Food Travel Association, Certified Ambassador of World Food Travel Association in Greece & Master Culinary Travel Professional, founder of Respond On Demand Ltd, co-founder of Top Tourism nonprofit company.

Το Forum διοργανώθηκε από τις εταιρίες Respond On Demand & Top Tourism στα πλαίσια του Money Show Athens.

Οι ομιλητές ανέλυσαν πλήθος θεμάτων για τη σημασία και τη διαχείριση του γαστρονομικού τουρισμού αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις και τον εκσυγχρονισμό του τομέα. Ενδεικτικά:

  • Γαστρονομικός τουρισμός και Γαστρονομία
  • Το Marketing στο Γαστρονομικό Τουρισμό
  • Οινοτουρισμός στην Ελλάδα
  • Γαστρονομικός τουρισμός στην Κύπρο
  • Social media και Γαστρονομικός τουρισμός
  • Η επικοινωνία στις επιχειρήσεις Γαστρονομικού τουρισμού
  • Η ανάγκη της ενιαίας εθνικής ταυτότητας στον ελληνικό γαστρονομικό τουρισμό
Ο Χάρης Μπρουσαλιάν, Διευθυντής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων του GTP, ανέλυσε τρόπους online προώθησης και εξωστρέφειας για τουριστικές επιχειρήσεις που θέλουν να επενδύσουν στον γαστρονομικό τουρισμό.

Προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με το συγκεκριμένα θέμα πολλοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται τόσο στον τομέα του τουρισμού και του γαστρονομικού τουρισμού ειδικότερα, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το forum. 

Το επόμενο Forum για την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Money Show και πάλι από τις εταιρείες Respond On Demand & Top Tourism.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του forum.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*