connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

RateParity: To προηγμένο metasearch σύστημα σύγκρισης τιμών για ξενοδοχεία

Η εταιρια digital marketing, Marinet, παρουσιάζει το RateParity, το προηγμένο εργαλείο σύγκρισης τιμών, που έχει στόχο να αυξήσει τις απευθείας κρατήσεις των τουριστικών καταλυμάτων.

Το RateParity παρουσιάζει την εικόνα του καταλύματος με πιο επαγγελματικό τρόπο:

• Κομψό, σύγχρονο, μοντέρνο, φρέσκο, καθαρό,
• Με μια φανταστική full screen παρουσίαση,
• Μέσα στη σελίδα και το domain του ξενοδοχείου. Με το εικαστικό και τα χρώματα του,
• Αυξάνει το χρόνο παραμονής των επισκεπτών στην ιστοσελίδα,
• Βελτιώνει την κατάταξη της Google (SEO) μέσω της αύξησης του time on site.

Όταν ενεργοποιείται στον ιστότοπο ενός καταλύματος, το RateParity εμφανίζει στους επισκέπτες με ξεκάθαρο και άμεσο τρόπο την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία του καταλύματος, συγκρίνοντας την καλύτερη διαθέσιμη τιμή της απευθείας κράτησης με την αντίστοιχη τιμή τριών ΟΤΑs, σε πραγματικό χρόνο.

Επίσης, παρουσιάζεται η ειδική τιμή μέλους για να προσδώσει προστιθέμενη αξία στις άμεσες κρατήσεις.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ημερολόγιο για να επιλέξουν τις ημερομηνίες της προτίμησής τους.

Η χαμηλότερη τιμή ανά ημέρα εμφανίζεται στο ημερολόγιο αποτελώντας πλεονέκτημα για τους επισκέπτες με ευέλικτα ταξιδιωτικά σχέδια. Επιπλέον είναι διαθέσιμη η δυνατότητα αλλαγής του αριθμού των διαμενόντων, του μήνα και του νομίσματος.

Βάσει της αναζήτησης του επισκέπτη και τον αριθμό διαμενόντων, εμφανίζεται στο εργαλείο μια λίστα με όλους τους τύπους δωματίων με τους αντίστοιχους τιμοκαταλόγους. Η πρόσκληση για δράση “Κάντε κράτηση τώρα” είναι διαθέσιμη δίπλα σε κάθε αποτέλεσμα.

Μια λεπτομερής παρουσίαση κάθε τύπου δωματίου, με την ισχύουσα πολιτική χρέωσης και ακύρωσης κάθε τιμοκαταλόγου, είναι επίσης διαθέσιμη όταν γίνεται επιλογή ενός δωματίου.

Οι τιμές στην ενότητα “best price comparison” ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο κάθε φορά που ο επισκέπτης κάνει αναζήτηση διαθεσιμότητας δωματίων.

Επιπλέον, το εργαλείο προσφέρει τη δυνατότητα στην επιχείρηση να παραθέσει στον επισκέπτη τρία πλεονεκτήματα της απευθείας κράτησης στην ενότητα “Why book with us?”. Έτσι δίνεται έμφαση στα οφέλη της απευθείας κράτησης σε σύγκριση με την κράτηση μέσω ΟΤΑs.

Αναγνωρίζοντας την ισχύ που έχουν τα σχόλια στην απόφαση των ταξιδιωτών να πραγματοποιήσουν μια κράτηση, η Marinet αποφάσισε να τα συμπεριλάβει στο εργαλείο της για να βοηθήσει τα τουριστικά καταλύματα να τα αξιοποίησει στο έπακρο. Κατα συνέπεια, παρουσιάζεται ο μέσος όρος της αξιολόγησης του καταλύματος από τέσσερις διαφορετικές πλατφόρμες και εμφανίζονται τυχαία κάποιες από αυτές κατόπιν αιτήματος.

Η χαμηλότερη τιμή κάθε μήνα εμφανίζεται επίσης στο εργαλείο, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους αναποφάσιστους επισκέπτες. Ταυτόχρονα μέσω των συνδυαστικών προϊόντων παρέχεται η δυνατότητα να προβάλλονται οι προσφορές που ισχύουν για απευθείας κρατήσεις, αναδυόμενο μήνυμα εξόδου και εμφάνιση μηνυμάτων σχετικών με την απόδοση του καταλύματος.

Όλα τα εργαλεία προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν με το branding του καταλύματος, εναρμονίζονται πλήρως με την ιστοσελίδα του και μπορούν να είναι το ίδιο αποδοτικά σε καταλύματα όλων των μεγεθών.

Το σύστημα διαχείρισης δίνει την δυνατότητα να ενεργοποιούνται/ απενεργοποιούνται τα εργαλεία που επιθυμεί ο επαγγελματίας εύκολα και γρήγορα. Επίσης προσφέρει μια ξεκάθαρη εικόνα της απόδοσης του εργαλείου μέσω των εκτεταμένων στατιστικών που παρέχει. Τέλος, καθώς ακολουθεί την περιήγηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα του καταλύματος, καταγράφει τις περιπτώσεις που ανίχνευσε διαφορά στην χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή υπέρ κάποιου OTA.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: Hotel Price Widget

H Marinet, τα τελευταία 17 χρόνια προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την προώθηση, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις των τουριστικών καταλυμάτων. Εξειδικεύεται στην responsive τεχνολογια ιστοσελιδων, σε pms cloud ξενοδοχειακά συστήματα, μηχανές κρατήσεων, διαχείριση καναλιών, widget σύγκρισης τιμών και ψηφιακό marketing.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*