connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Gialelis: Υψηλής ποιότητας κουφώματα και έπιπλα για ξενοδόχους

Η εταιρεία Gialelis αγαπά τις ξύλινες κατασκευές, δημιουργεί κουφώματα υψηλής τεχνολογίας, χειροποιήτα έπιπλα κουζίνας και υπνοδωματίου με πρωτοποριακό design, σύμφωνα με τις σύγχρονες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πάντα με την άψογη ποιότητα που την χαρακτηρίζει.

Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφέρθηκε άφθονα από τη φύση και μας έδωσε την ευκαιρία για καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία.

Η εταιρεία Gialelis, με γνώμονα την αγάπη της για το ξύλο και την πλήρη τεχνογνωσία της, ξεκίνησε δυναμικά το 1976 μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής με ξύλινα κουφώματα. Τρία χρόνια αργότερα είχε επεκταθεί στην κουζίνα και την ντουλάπα υπνοδωματίου.

Σήμερα, η εταιρεία Gialelis έχει δυναμική παρουσία στον τομέα του ξύλου και των επίπλων, με μεγάλη παραγωγική δραστηριότητα και τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας επιτυγχάνεται χάρη στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων. Η εταιρία Gialelis εκτελεί συνεχώς λεπτομερείς και αναλυτικές μετρήσεις για την στεγανότητα, την αιολική πίεση, την αιολική διαπερατότητα και την ηχομόνωση των πατωμάτων, των παραθύρων και tων εξωτερικών πορτών, με πλήρη διαγράμματα των επιδόσεών της στους απαραίτητους ελέγχους.

Συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό και τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα με την άψογη χειροποίητη ποιότητα. Ωστόσο, η πιο σημαντική φροντίδα της είναι η προσωπική της επαφή με τους πελάτες της, με τους οποίους μοιράζεται την αγάπη της για το ξύλο.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας Gialelis προσφέρονται έτοιμα για παράδοση και προσαρμοσμένα στις διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης. Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, φιλικά προς το περιβάλλον και το πιο βασικό: Σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τα υλικά βαφής που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι πλήρως οικολογικά και πιστοποιημένα, ειδικά προσαρμοσμένα στη Μεσόγειο και ιδιαίτερα στις ελληνικές συνθήκες ηλιοφάνειας.

Η στρατηγική της εταιρίας Gialelis είναι προσανατολισμένη προς την υψηλή τεχνολογία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της. Διεξάγει συνεχώς ελέγχους ποιότητας και συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία, με στόχο τη συνεχή προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών της.

Εγκαταστάσεις

Η εξέλιξη της τεχνολογίας κατέστησε αναγκαία την αγορά ενός ολοκληρωμένου, πλήρως αυτοματοποιημένου συστήματος παραγωγής πλαισίων, το οποίο αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας των διεθνών προτύπων και υψηλής ακρίβειας εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Η εταιρεία Gialelis συνέχισε τις επενδύσεις της με την αγορά ενός υπερσύγχρονου βαφείου για ηλεκτροστατική και ρομποτική βαφή πλαισίων σε πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος, τόσο σε θέματα θερμοκρασίας όσο και υγρασίας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και αντοχή των παραγόμενων προϊόντων.

Τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροστατικής βαφής είναι η υψηλή ποιότητα καθώς και η ομοιογένεια ακόμη και στις πιο απρόσιτες περιοχές του πλαισίου.

Έτσι, λόγω των νέων τεχνολογιών βαφής κατά την παραγωγή, τα ξύλινα πλαίσια δεν χρειάζονται πλέον συχνή συντήρηση. Μπορούν με την καθαριότητα και την απλή προσοχή να παραμείνουν όπως ήταν κατά το χρόνο της αγοράς.

Το πελατολόγιο της εταιρείας Gialelis, μεταξύ άλλων, περιλαβάνει συνεργασίες με τα ξενοδοχεία Santana Mykonos, Athina Luxury Suites Santorini, Natura Resort Skopelos, Scorpios Mykonos, Cavo Tagoo Mykonos, Principote Mykonos, κλπ.

Η εταιρεία Gialelis συνεργάζεται με τους καλύτερους σχεδιαστές και αναλαμβάνει κάθε σχέδιο και μακέτα, που θα μετατρέψουν τις ιδέες σας σε πράξη.

Επικοινωνηστε για την προσφορα σας

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*