connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

O τουρισμός θα συναντήσει τις ψηφιακές τεχνολογίες στο συνέδριο Digi.travel EMEA 2019

Οι ψηφιακές τεχνολογίες αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας και ο τουριστικός κλάδος έχει αρχίσει να κατανοεί ότι η αξιοποίηση τους αποτελεί ουσιαστικά μονόδρομο. Πέραν, όμως, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο υπάρχουν μία σειρά από καινούριες ψηφιακές τεχνολογίες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν δραστικά τον κλάδο. Και μία πρώτη γεύση από το τι έρχεται, θα προσφέρει το φετινό Digi.travel EMEA 2019, το κορυφαίο συνέδριο για τη σχέση των ψηφιακών τεχνολογιών με τον τουριστικό κλάδο.

Το Digi.travel ΕΜΕΑ 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2019 στο Wyndham Grand Athens (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Αθήνα) από την Travel Media Applications με κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό και θα ασχοληθεί, μεταξύ άλλων, με καινούριες τεχνολογίες, όπως είναι το blockchain, αλλά και η εικονική/επαυξημένη πραγματικότητα (VR/AR).

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το φετινό πρόγραμμα καθώς θα ασχοληθούμε με τεχνολογίες, όπως είναι το blockchain, οι οποίες μπορεί να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του τουριστικού κλάδου και να αλλάξουν τα δεδομένα“, σημειώνει η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, διευθύνουσα σύμβουλος της Travel Media Applications.

Μεταξύ των ομιλητών του Digi.travel 2019 περιλαμβάνονται κορυφαία στελέχη του τουριστικού κλάδου, όπως είναι ο υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας και ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

Το πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου δίνει έμφαση τόσο σε καινούριες τεχνολογικές τάσεις όσο και σε υφιστάμενες.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://2019.digi.travel/.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) και της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α (Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών).

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του Digi.travel ΕΜΕΑ 2019.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*