connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το 19o Navigator – The Shipping Decision Makers Forum στις 29 Νοεμβρίου

Το “Navigator – The Shipping Decision Makers Forum” θα πραγματοποιηθεί για 19η συνεχή χρονιά στις 29 Νοεμβρίου 2019 στον “Φάρο” του Κέντρου Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ώρες 09.30 – 16.00.

Το “Navigator” από το 2001 έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 7.300 Decision Makers και κορυφαία στελέχη Πλοιοκτητριών Εταιρειών, Διαχειριστριών Εταιρειών, και Εταιρειών Παροχής Ναυτιλιακών Υπηρεσιών από 50 χώρες . Μέρος του διαλόγου θα αποτελέσουν και φέτος οι εκπρόσωποι διεθνώς αναγνωρισμένων Ναυτιλιακών Οργανισμών, Πρέσβεις και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, όπως και εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό.

Το “Navigator” πρωτοπορεί παρουσιάζοντας τις αλλαγές που κατακλύζουν συνεχώς τον κλάδο της ναυτιλίας, επιδιώκοντας να κάνει τους συμμετέχοντες του μέρος του διαλόγου και των αλλαγών που συνεχώς συμβαίνουν. Φέτος η πρό(σ)κληση να γίνουν όλοι μέρος των αλλαγών είναι πιο επίκαιρη και πιο αναγκαία από ποτέ.

Απτό παράδειγμα ότι το Navigator Forum αποτελεί για την Ελληνική Ναυτιλία τόπο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών, είναι η διεξαγωγή του Navigator Assembly η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν από λίγες εβδομάδες με μεγάλη επιτυχία στον Πύργο Βιβλίων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με την παρουσία 100 στελεχών Πλοιοκτητριών και Διαχειριστριών Εταιρειών 1-15 πλοίων & Εταιρειών Παροχής Ναυτιλιακών Υπηρεσιών, εκπροσώπων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων & Ναυτιλιακών Οργανισμών.

Τα στελέχη των πλοιοκτητριών Εταιρειών είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους στους ίδιους τους παρόχους ναυτιλιακών υπηρεσιών οι οποίοι ήταν εκπρόσωποι των χορηγών μας που αντιπροσωπεύουν σχεδόν όλο το φάσμα του ναυτιλιακού cluster για θέματα που απασχολούν τον κλάδο όπως ο ανθρώπινος παράγοντας, οι νέοι κανονισμοί και η εξέλιξη της τεχνολογίας. Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν στο 19ο Navigator 2019 – The Shipping Decision Makers Forum.

Τα θέματα που θα συζητηθούν φέτος, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η τρέχουσα χρονιά, αλλά και η επόμενη είναι πολύ σημαντικές για τον τομέα της ναυτιλίας ο οποίος δρα βάσει των εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στην παγκόσμια σκακιέρα, θα αφορούν τις γεωπολιτικές εξελίξεις, τους νέους κανονισμούς οι οποίοι τίθενται σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2020, αλλά και την εξέλιξη της τεχνολογίας που στόχο έχει την βέλτιστη και ταχύτερη διεκπεραίωση εργασιών τόσο στο πλοίο όσο και στο γραφείο.

Θα σας καλωσορίσουν ο Πρόεδρος της Navigator Shipping Consultants, Capt. Δημήτρης Μπεζαντάκος και η Δανάη Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος. Τον εναρκτήριο χαιρετισμό θα απευθύνει, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης.

Στο πρώτο πάνελ με θέμα “Smart Shipping” και συντονιστή τον Άγγελο Παντουβάκη, Πρόεδρο Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών – Πανεπιστήμιο Πειραιώς, συμμετέχουν οι:
Ηλίας Χάντζος, – Global Privacy Officer – Broadcom and Head of EMEA Government Affairs #CyberSecurity, Naruchika Kozuma, Manager – CLASS NK, #IoSOP (Internet of Ships Open Platform) Gideon Lenkey, Founding Partner and Technical Director, EPSCO CYPRUS #TableTopExercise, Όλγα Μπεζαντάκου, Msc, Associate – Potamitisvekris #legallysmart, Πάνος Θεοδοσόπουλος, Chief Digital Officer – Oceanking #DigitalTransformation

Στο δεύτερο πάνελ με θέμα “Sustainability”, το οποίο θα συντονίσει η Έλενα Αθουσάκη, – Head of Sustainability & Climate Change – PwC Luxembourg συμμετέχουν οι:
Yasuhiro Shimizu, Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Y T Kim, – Executive Director – Korean Register #GlobSulphuRCap _2020, #LNGFuelledShip&Scrubber, Μαρία Τζουμανίκα, Advisor – European Investment Bank #GreenShippingFinancing, Δημήτρης Κατσιέρης, Technical Manager – Gulf Oil Marine #ImpactofMarpol2020 #Marine Lubricants

Η Δανάη Μπεζαντάκου, CEO
NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD

H Emma Skov Christiansen, Lead, Shipping Emissions & Ocean Agenda από το World Economic Forum θα συμμετέχει κάνοντας παρουσίαση με θέμα #GettingtoZeroCoalition

Στο τρίτο πάνελ με θέμα “ΚΙΝΑ, Η.Π.Α., ΕΕ & Αναδυόμενες Αγορές”, υπό τον συντονισμό του Γιώργου Πατέρα, Προέδρου του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συμμετέχουν οι:
Francois Lafond, Adviser to Deputy Prime Minister in charge of European Affairs, North Macedonia, France #Balkansroad, Γιώργος Δημητρακόπουλος, Former Vice President of the European Parliament, International & Economic Affairs Analyst #SoutheasternMediterranean #NewRealities&Trends, Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής & Οικονομίας – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Γενικός Διευθυντής, ELIAMEP #EU&GlobalSetting

Για τις “Τάσεις της αγοράς και τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη ναυτιλία” θα τοποθετηθούν οι: Ιωάννα Προκοπίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Prominence Maritime S.A. & Sea Traders S.A. & Αλεξ Χατζηπατέρας, Executive Vice President of Business Development for Dorian LPG υπό το συντονισμό της Δωροθέας Ιωάννου, Chief Commercial Officer at Shipowners Claims Bureau Inc., as Manager of the American P&I Club.

Ο απολογισμός του συνεδρίου θα γίνει από τον Dr. Κωστα Ρόκκο, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της TST International.

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Navigator Shipping Consultants, μέρος των εσόδων του 19ου Νavigator Forum 2019, θα διατεθούν για τους σκοπούς της Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author

Add your comment

*