connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Social Media και Blogging στο επίκεντρο του 7ου Digi.travel EMEA Conference & Expo

Η σχέση των Social Media και του blogging με την τουριστική βιομηχανία είναι μερικά από τα κρίσιμα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες στο Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel.

Το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019 αποτελεί την “ευρωπαϊκή” έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.Travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications.

Το φετινό συνέδριο σηματοδοτεί την 7η συνεχή χρονιά και η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα από την εγχώρια και τη διεθνή τουριστική βιομηχανία.

Μεταξύ των ομιλητών του Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019 είναι σημαντικά στελέχη της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς αγοράς.

Στην ενότητα “Ξενοδοχεία και social media” θα πραγματοποιήσει ομιλία ο κ. Ευάγγελος Χρήστου, καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας με θέμα “Βιωματικό e-marketing στον τουρισμό: Η επόμενη μέρα!”, ενώ ο κ. Μενέλαος Πέτροβας, διευθυντής Ψηφιακού Μάρκετινγκ του Airport Hotel Basel AG στην Ελβετία, θα αναλύσει την τεχνολoγία blockchain και τις λειτουργίες της στο travel industry.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για τη διαχείριση των Social Media από τα ξενοδοχεία, με συμμετέχοντες τους κ.κ. Αρσένη Πασχόπουλο, Managing Partner της JustOnLine, Χάρη Μπρουσαλιάν, Sales & Marketing Manager του Greek Travel Pages και Τίτη Βελοπούλου, δημοσιογράφο και Travel Blogger.

Όσον αφορά στο ζήτημα της καινοτομίας στα ξενοδοχεία, ο λέκτορας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, υπεύθυνος Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA in Tourism, Δρ. Σωτήρης Βαρελάς, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Eικονική και επαυξημένη πραγματικότητα για καινοτομίας αξίας στους σύγχρονους τουριστικούς οργανισμούς και προορισμούς”, ενώ ο κ. Δημήτρης Αργυράκης, γενικός διευθυντής του Airport Hotel Basel AG και πρόεδρος του Worldhotels Switzerland Association, θα μιλήσει για την ψηφιακή τεχνολογία ως μέσο βελτιστοποίησης της τουριστικής βιομηχανίας.

Ενδιαφέρον θα έχει και η παρουσίαση του accelerator του ΞΕΕ για τις startups, ενώ θέματα τουριστικής εκπαίδευσης θα αναλυθούν από τον κ. Χρήστου, τον Δρ. Βαρελά, τον κ. Κωνσταντίνο Χανδρινό, Programme Manager for Digital Marketing Academy for Hospitality & Smart Hospitality Center | StudySmart – DMI – AHLEI, τον κ. Ανδρέα Παπαθεοδώρου, καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο “Βιομηχανική και Χωρική Οικονομική με Έμφαση στον Τουρισμό” και τον κ. Πάρι Τσάρτα, καθηγητή Τουριστικής Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα “Blog o’clock”, σε συνεργασία με το Travel Vibe, στην οποία η κ. Μαρία Κόφου, Travel Blogger και Experience Designer, ο κ. Παναγιώτης Καρδερίνης, Blogger και Content Creator, οι “Greek Nomads” (οι Travel Bloggers Μαριάννα και Χρήστος) και η κ. Ειρήνη Φεγγουδάκη, Travel Blogger και Storyteller θα ασχοληθούν με το blogging και τον τουρισμό.

Τα συμπεράσματα του συνεδρίου θα εξεταστούν υπό μορφή συνέντευξης στη σκηνή από τον κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου AIROTEL.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) και της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α (Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών).

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*