connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Έρχεται το «Hotel Experience» στην έκθεση της Xenia 2019

“Μέχρι το 2024, η προσωπική και βιωματική πολυτέλεια εκτιμάται πως θα είναι μια αγορά ύψους 1.260 δις ευρώ. Το 2015 ήταν στα 845 δις ευρώ”. – Στοιχεία της Boston Consulting Group

Στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο και άκρως ανταγωνιστικό κλάδο του ξενοδοχείου, μία κυρίαρχη λέξη διέπει τη συνάντηση αρχιτεκτονικής και hotel management. Η εμπειρία.

Στο κατώφλι του 2020, οι high spenders που ταξιδεύουν ιεραρχούν την εμπειρία πάνω από ένα απλά όμορφο δωμάτιο. Οι ιδιοκτήτες των niche ξενοδοχείων ανταποκρίνονται ανακαλύπτοντας τα κατάλληλα concept. Τόποι από το παρελθόν αναγεννιούνται σε ένα κινηματογραφικό σενάριο διαβίωσης στις διακοπές, χαλαρωτικά κρησφύγετα που αναδύονται από τη γη και αιωρούνται στη θέα της θάλασσας, glamping εμπειρίες προσφέρουν απρόσμενες ανέσεις κάτω από τα αστέρια, foodie ξενοδοχεία χαρίζουν μία πολυποίκιλη επίγευση στις διακοπές και τα resorts αποκτούν θεματικές εγκαταστάσεις niche χαρακτήρα.

Το sense of place ως αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού της ξενοδοχειακής εμπειρίας, η μοντέρνα μετάφραση του εκάστοτε κτιρίου, η βαρύνουσα σημασία της εμπειρίας άφιξης και αναχώρησης, το ξενοδοχείο ως τόπος των αισθήσεων, το ξενοδοχείο ως περιβάλλον ασφάλειας και ποιοτικής χαλάρωσης, η οικοσυναισθηματική νοημοσύνη με τη βιωματική εμπειρία και οι οπτικές περί της βιωσιμότητας στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό είναι ορισμένοι μόνο από τους προβληματισμούς στους οποίους θα εμβαθύνει το “Hotel Experience” η νέα αυτή σειρά δράσεων από το ARCHISEARCH.gr

Η θεματική «Hotel Experience» είναι μία παραγωγή της Design Ambassador και του Archisearch.gr από τον Βασίλη Μπαρτζώκα, και διοργανώνεται με την υποστήριξη της ΚΝΑUF, στα πλαίσια της έκθεσης XENIA 2019 την Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου, στην XENIA Conference Centre, Συνεδριακή Αίθουσα C1 Metropolitan Expo. Ώρα προσέλευσης 11.45-12.00.

Εγγραφείτε δωρεάν εδώ!

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*