connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Smart Hospitality Center: Last Minute Offer σε Τρία Προγράμματα Εκπαίδευσης

Το Smart Hospitality Center προσφέρει διεθνής αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις από το American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI), στην διαχείριση ξενοδοχείων. Τα προγράμματα σχεδιάζονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες για τα μελλοντικά στελέχη του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι επιτακτικό επαγγελματίες να είναι εξοπλισμένοι με τις καλύτερες δυνατές δεξιότητες. Η ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία αναπτύσσεται ταχύτατα και μαζί της οι ανάγκες για εξειδικευμένα στελέχη.

Το Smart Hospitality Center (SHC) σε συνεργασία με το American Hotel & Lodging Educational Institute (AH&LEI) προσφέρει μια διαφορετική, πιο πρακτική – στοχευμένη προσέγγιση στις πραγματικές και μελλοντικές ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου και των στελεχών της.

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα προγραμμάτα εκπαίδευσης στην διαχείριση και λειτουργία ξενοδοχείων και λίγες ακόμα θέσεις έχουν μείνει διαθέσιμες.

Το SHC προσφέρει ένα last minute offer 20% έκπτωση για τα εξής προγράμματα εκπαίδευσης:

Certification in Hotel Revenue Management® – Έναρξη 3.12.2019

Ενας Revenue Manager αντιμετωπίζει καθημερινά την πρόκληση να αξιολογήσει πολλά ιστορικά, τρέχοντα και μελλοντικά δεδομένα και να λάβει τις βέλτιστες αποφάσεις. Ως εκ τούτου, είναι πρωταρχικής σημασίας ένας τέτοιος επαγγελματίας να έχει την απαιτούμενη εμπειρία αλλά και να διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση για να είναι μέλος των ελίτ επαγγελματιών στο ξενοδοχειακό κλάδο. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Certification in Managing Food & Beverage Operations® – Έναρξη 27.11.2019

Οι υποψήφιοι επαγγελματίες επισιτιστικών τμημάτων χρειάζονται μια σταθερή εξέλιξη στις γνώσεις τους και τις απαραίτητες δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των τμημάτων τροφίμων και ποτών. Το πρόγραμμα αυτό πιστοποιεί επαγγελματίες που εκτελούν επιτυχημένα επιχειρησιακές τακτικές για επισιτιστικά τμήματα. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Certification in Front Office Operations® – Έναρξη 22.11.2019

Η πιστοποίηση του Front Office Operations βοηθάει επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να επιτύχουν σε μια θέση πρώτης γραμμής στα ξενοδοχεία. Οι διαδικασίες του front office και της διαχείρισης του, τοποθετούνται μέσα το πλαίσιο της συνολικής λειτουργίας ενός ξενοδοχείου. Οι μαθητές θα εκπαιδευτούν με πραγματικό πρόγραμμα PMS και θα μάθουν πώς η υποδοχή αλληλεπιδρά με άλλα τμήματα. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Για κάθε πιστοποίηση παρέχεται το βασικό βιβλίο που περιλαμβάνει την συνολική ύλη του προγράμματος μαζί με ένα εγχειρίδιο και τις σημειώσεις του εκάστοτε εισηγητή. Επίσης, τα εξέταστρα και το πτυχίο της κάθε πιστοποίησης.

*Η διδασκαλία προσαρμόζεται στην Ελληνική γλώσσα.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*