connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

7 σημαντικές πληροφορίες για την επίσκεψή σας στο 100% Hotel Show

Το 100% Hotel Show ξεκινάει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και αυτά είναι τα 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

  1. Την Παρασκευή η έκθεση ανοίγει στις 17:00 και μπορείτε να συναντήσετε κανονικά τις εταιρείες που συμμετέχουν. Δείτε εδώ τη σχετική λίστα.
  2. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των Hotel Design Awards, ενώ στις 20:00 θα ξεκινήσει το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge της έκθεσης.
  3. Τις υπόλοιπες ημέρες η έκθεση ανοίγει στις 10:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριο σας σε αυτό το link.
  4. Αν έχετε κάνει ήδη προεγγραφή παρακαλούμε κατεβάστε το Badge Εισόδου σε αυτό το link.
  5. Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει την 100% Members Card, παρακαλούμε να την επιδείξετε στην είσοδο της έκθεσης στο ειδικό booth των 100% Hotel Show Members.
  6. Οι θέσεις για τα Hotelier Workshops του 100% Hotel Show έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Θα δοθεί προτεραιότητα αυστηρά σε αυτούς που έχουν κάνει προεγγραφή εδώ.
  7. Γενικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στο ειδικό section του επίσημου website του 100% Hotel Show.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*