connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ένα πείραμα Ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Φωτισμού στο 100% Hotel Show 2019

Η Είσοδος του 100% Hotel Show μετατρέπεται για πρώτη φορά σε ένα διαδραστικό έκθεμα αρχιτεκτονικού φωτισμού, φιλοξενώντας 3 πανομοιότυπους χώρους, που προσομοιάζουν ένα σύγχρονο δωμάτιο ξενοδοχείου σχεδιασμένο από τον επιλεγμένο Αρχιτέκτονα του project, Μανώλη Οικονόμου.

Το “δωμάτιο οδηγός” σχεδιάζεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να επιτρέψει στους Lighting Designers να δημιουργήσουν ξεχωριστές εμπειρίες μέσω του φωτισμού, τις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι επισκέπτες της έκθεσης, διασχίζοντας τους χώρους τού “Rooms + Light” project.

Οι Lighting Designers που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο project είναι οι:

– Μαρίζα Γαλάνη
– Θεόδωρος Κοντορήγας
– Ειρήνη Σκαφίδα

Το έργο των Lighting Designers γίνεται πιο απαιτητικό, καθώς θα πρέπει να διαφοροποιήσουν το κάθε δωμάτιο σύμφωνα με το Experience Brief που θα προδιαγραφεί από τον Hotel Concept Maker του Destsetters, Ζένιο Ζένιου, βάσει του οποίου θα πρέπει να αναδείξουν τόσο το σενάριο εμπειρίας όσο και το ιδιαίτερο concept τού κάθε ξενοδοχείου.

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό, με την υψηλή εποπτεία τού lighting designer Γιώργου Αναγνωστάκη από την IFI, που δίνει τη δική του οπτική και τεχνογνωσία στην ολοκλήρωση του project από πλευράς τεχνογνωσίας Αρχιτεκτονικού Φωτισμού.

Δείτε εδώ την αναλυτική παρουσίαση του ειδικού αυτού concept

Το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, με πάνω από 200 επιλεγμένους εκθέτες με Ξενοδοχειακές Λύσεις, και 8 μεγάλα Workshops που θα αναλύσουν τα τελευταία trends της Ξενοδοχειακής αγοράς!

Το GTP Headlines είναι Strategic Communication Partner της έκθεσης 100% Hotel Show 2019.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*