connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το GTP στο Sales Seminar στην διεθνή τουριστική έκθεση της Θεσσαλονίκης – Philoxenia 2019

Η πολύ επιτυχημένη ημερίδα Sales Seminar με ομιλητές από εταιρίες που διακρίνονται στον χώρο του τουρισμού στην Ελλάδα, θα κάνει μια δυναμική παρουσίαση στα πλαίσια της Philoxenia 2019 σε λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη.

Η ανάγκη των ημερών αλλά και η “δίψα” των επαγγελματιών που ενεργοποιούνται στην διαμονή στην Ελλάδα, ώθησε την ομάδα του Sales Seminar σε συνεργασία με την TIF Helexpo και την κα. Κατερινα Τραψιώνη να ετοιμάσουν μια εκτενή αλλά και στοχευμένη παρουσίαση το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 15.00 στον ειδικό χώρο του Περιπτέρου 13.

Επικεντρωμένα στον ξενοδοχειακό κλάδο, τα Sales Seminars συστήνουν μια νέα εποχή στην διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων και έχουν ως βασικούς πυλώνες τα ακόλουθα:

    • Το σωστό branding και διαχείριση της μονάδας, μέσα από την εύστοχη δημιουργία ενός τουριστικού προϊόντος.
    • Η τοποθέτησή του Ξενοδοχείου, η σωστή διαχείριση κρατήσεων και πωλήσεων και η σχέση τους με την αύξηση του hotel revenue.
    • Ο πολιτισμός και ο βιωματικός τουρισμός σαν πόλοι έλξης πελατών και στοιχείο διαφοροποίησης και ενίσχυσης του guest experience.
    • Η θέση του πολιτισμού και των τοπικών εμπειριών στο marketing plan των ξενοδοχείων και πως αυτά μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και τα έσοδά τους.
    • Η online παρουσίαση του καταλύματος: Τρόποι προβολής, καινοτομίες, online εργαλεία. Ο ρόλος της τεχνολογίας στα ξενοδοχεία και πως μπορεί αυτή να διευκολύνει τη λειτουργία τους και να συμβάλλει στην ανάπτυξή τους.

Ομιλητές στο Sales Seminar είναι οι:
– Aqua Vista Hotels: Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager.
– WebHotelier: Βίκτωρ Μάτσας, Owner & C.E.O. | Στέλλα Τσαντήλα, Head of Operations
– Marinet: Αλέξανδρος Δαμίγος, Owner & C.E.O.
– DNA Travel: Ιάκωβος Σαχάς, Owner & C.E.O.
– Rest@rt: Κέλλυ Αθανασιάδου, Managing Director.
– Greek Travel Pages: Χάρης Μπρουσαλιάν, Sales & Marketing Manager

Με μεγάλη εμπειρία και know how στον τομέα του, καθένας από τους ομιλητές θα αναλύσει ξεχωριστές παραμέτρους στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, με κύριο στόχο την αύξηση των πωλήσεων και των εσόδων.

Το GTP (Greek Travel Pages) σαν μέλος της ομάδας, ομιλητής και χορηγός επικοινωνίας, προσκαλεί τους επαγγελματίες της αγοράς να λάβουν μέρος και να τιμήσουν την προσπάθεια αυτή.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*