connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

O Giulio Cappellini συναντά Έλληνες Αρχιτέκτονες και Ξενοδόχους στο 100% Hotel Show 2019

Το Workshop Stage του 100% Hotel Show, φιλοξενεί για άλλη μια χρονιά ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα του Design, τον Giulio Cappellini, σε ένα διαφορετικό Workshop με την υποστήριξη της RICHE.

Το ιδιαίτερο αυτό event έχει ως στόχο να εμπνεύσει το Ξενοδοχειακό και Αρχιτεκτονικό κοινό για το Design και την Καινοτομία, ενώ παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να συναντηθεί με τον διεθνούς φήμης Designer.

Ο Giulio Cappellini, καλλιτεχνικός διευθυντής του ομώνυμου Brand επίπλου, θα συνομιλήσει με το κοινό της έκθεσης με κύριο άξονα το νέο του βιβλίο “The Cappellini Method”, αποκαλύπτοντας τμήματα από το συναρπαστικό του περιεχόμενο.

GiulioCapellini

Giulio Capellini

 Το “The Capellini Workshop” συμπεριλαμβάνει:

  • Design, Architecture & Hotels: Η οπτική του Giulio Capellini για την Αρχιτεκτονική και τα Ξενοδοχεία.
  • “The Cappellini Method”: Πτυχές από το νέο του βιβλίο και ιδέες για το πώς να το εφαρμόσετε.
  • 5 Design Questions: Πέντε επιλεγμένες ερωτήσεις στον Giulio Capellini για το μέλλον του Hospitality Design.

 

Το εναλλακτικό αυτό Workshop του 100% Hotel Show συνδιοργανώνεται με την εταιρεία RICHE, η οποία εκπροσωπεί σε αποκλειστικότητα το ομώνυμο brand επίπλου στην Ελλάδα, ενώ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί στο κέντρο κοινωνικής φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση “ΕΣΤΙΑ”, με σκοπό τον εξοπλισμό της 4ης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ατόμων με νοητική υστέρηση.

Το “Capellini Workshop” πραγματοποιείται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 14:00 στο κεντρικό Workshop Stage του 100% Hotel Show

Το GTP Headlines είναι Strategic Communication Partner της 100% Hotel Show 2019.

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*