connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Smart Hospitality Center: Πιστοποιήσεις για τους επαγγελματίες του τουρισμού του αύριο

Ο πρωτοπόρος οργανισμός StudySmart, με πολυετή και σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης και των πιστοποιήσεων στον χώρο της εκπαίδευσης, και το American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI) ένας από τους βασικούς παρόχους ξενοδοχειακής εκπαίδευσης και επαγγελματικής πιστοποίησης, που εξυπηρετεί τις ανάγκες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας παγκοσμίως, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μια νέα πρόταση στην επαγγελματική εκπαίδευση για τον τομέα του τουρισμού.

Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα της κατάρτισης του ξενοδοχειακού προσωπικού της χώρας, καθώς και το κενό στην εξειδικευμένη εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, η σύμπραξη των δύο δυνάμεων απαντάει με απόλυτα στοχευμένα και εξειδικευμένα ταχύρυθμα προγράμματα εκπαίδευσης. Έτσι, διακρίνοντας από κοινού τις τάσεις και τις αυξημένες ανάγκες του κλάδου προς την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, το Smart Hospitality Center (SHC) προσφέρει μία σειρά από εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις για τους επαγγελματίες του αύριο.

Το Smart Hospitality Center (SHC) σε συνεργασία με το American Hotel & Lodging Educational Institute (AH&LEI) προσφέρει μια διαφορετική, πιο πρακτική – στοχευμένη προσέγγιση στις πραγματικές και μελλοντικές ανάγκες του ξενοδοχειακού κλάδου και των στελεχών της.

Συνεργάζεται με επαγγελματίες του χώρου για να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν προγράμματα κατάρτισης και πρότυπα που καθορίζουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται σε μια σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση. Οι πιστοποιήσεις του (AH&LEI) παρέχουν τις καλύτερες τρέχουσες πρακτικές, θεωρίες και εφαρμοσμένες δεξιότητες και αναγνωρίζονται σε ολόκληρο τον κλάδο.

Η απόκτηση επαγγελματικής πιστοποίησης προσφέρει σε κάποιον την δυνατότητα, να αναπτύξει τους ευρύτερους επαγγελματικούς ορίζοντες του στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Προγράμματα Πιστοποίησης

  • Certification in Hotel Revenue Management (CHRM®)
  • Certification in Managing Food & Beverage Operations (MFBO®)
  • Certification in Front Office Operations (CFO®)
  • Certification in Hospitality Management & Performance Operations (CHS®)
  • Certified Guest Service Professional – Handling Complains & Crisis (CGSP®)
  • Certified Hotel Administrator (CHA®)
  • 6 Course Hospitality Operations Fundamentals Programme (HOFP®)

Το Smart Hospitality Center προσφέρει ένα 15% early bird discount για όλα τα προγράμματα με προθεσμίες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*