connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

5η Grecka Panorama: Β2Β συναντήσεις για εναλλακτικό τουρισμό στην Βαρσοβία

Η 5η μεγάλη έκθεση τουρισμού της Ελλάδας “Grecka Panorama” στην Πολωνία παρουσιάζει φέτος τον Δεκέμβριο την πρώτη εκδήλωση με επιχειρηματικές συναντήσεις για τον εναλλακτικό και ειδικό τουρισμό.

Τόπος διεξαγωγής

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο κεντρικό ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski Warsaw, στις 6 Δεκεμβρίου 2019.

Ποιοί συμμετέχουν

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εξειδικευμένα γραφεία τουρισμού της Πολωνίας, ενώ παρουσία θα έχουν φορείς και ενώσεις του Πολωνικού τουρισμού. Η  εκδήλωση απευθύνεται συνολικά στο 57% των Πολωνών τουριστών, και καλύπτει το 81,4% των πωλήσεων τουριστικών πακέτων/ υπηρεσιών.

Ποιους αφορά

Οι τομείς για τους οποίους η ζήτηση παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη – στον αντίποδα του all-inclusive μοντέλου – είναι:
• ο γαστρονομικός τουρισμός,
• ο θρησκευτικός τουρισμός,
• ο καταδυτικός τουρισμός,
• δραστηριότητες υπαίθρου όπως περιπατητικός τουρισμός και η αναρρίχηση,
• ο ιαματικός τουρισμός,
• ο οινοτουρισμός,
• ο θαλάσσιος τουρισμός, και
• ο αγροτουρισμός (ιδιαίτερα καταλύματα και βίλλες).

Οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις (DMCs, Travel Agents, Travel Specialists, Καταλύματα) καλούνται να παρουσιάσουν ένα τουριστικό προϊόν προσανατολισμένο στην δημιουργία μοναδικών εμπειριών και συμφέρουσας τιμής, καθώς το βιοτικό επίπεδο και η καταναλωτική δαπάνη του μέσου Πολωνού παρουσιάζει σταθερή αύξηση.

Κλείσιμο θέσης : Mέχρι 31.10.2019. Κόστος 450€.

Η διοργανώντρια εταιρεία North Events διαθέτει μακρόχρονη – 10ετή και πλέον – εμπειρία στην διοργάνωση B2B συναντήσεων και επιχειρηματικών εκδηλώσεων σε στρατηγικές αγορές όπως οι Η.Π.Α., οι Σκανδιναβικές χώρες, η Πολωνία, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 9713281, 210 9734859 ή στείλτε e-mail στο info@greckapanorama.com.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*