connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 4ο Messinia Pro-Am

The Bay Course, Messinia Pro-Am

The Bay Course, Messinia Pro-Am

Το διεθνές τουρνουά γκoλφ Messinia Pro-Am επιστρέφει για 4η χρονιά στην Costa Navarino από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2020 με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ανοίγοντας την τουριστική σεζόν ήδη από τον Φεβρουάριο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες γκολφέρ από όλο τον κόσμο θα διαγωνισθούν στα βραβευμένα γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course, με τους επαγγελματίες να διεκδικούν το συνολικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Όπως κάθε χρόνο, εκτός από τη συμμετοχή στο τουρνουά, επαγγελματίες και ερασιτέχνες θα απολαύσουν ένα πλήρες πρόγραμμα με social events. H καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών είναι στις 10 Ιανουαρίου 2020, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το παιχνίδι με θέα τους ελαιώνες και τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου από το γήπεδο The Bay Course, αλλά και το μοναδικό σκηνικό που συνθέτουν οι κατάφυτοι λόφοι και θέα στο Ιόνιο Πέλαγος από το γήπεδο The Dunes Course, είναι τα κύρια συστατικά που προσελκύουν κάθε χρόνο παίκτες από όλο τον κόσμο, στον πρότυπο αειφόρο προορισμό γκολφ της Μεσογείου.

The Bay Course by Elias Lefas

The Bay Course by Elias Lefas

Τα signature γήπεδα της Costa Navarino θα υποδεχθούν για μια ακόμη χρονιά τους αθλητές και λάτρεις του γκολφ, καθώς και διάσημες προσωπικότητες, με σύμμαχο τον καλό καιρό και τη Μεσσηνιακή φιλοξενία.

Το Messinia Pro-Am διοργανώνεται σε συνεργασία με τους PGAs of Europe και τελεί υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

The Bay Course by Vassilis Sfakianopoulos

The Bay Course by Vassilis Sfakianopoulos

Επίσημος αερομεταφορέας του τουρνουά είναι για τέταρτη χρονιά η AEGEAN, μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance, ενώ επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του Messinia Pro-Am, είναι η Ersamus, συμβάλλοντας στην άρτια εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων σε θέματα εγγραφών και διαμονών. Silver sponsor της διοργάνωσης είναι η Vodafone και υποστηρικτής ο Οίκος Vourakis.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα πακέτα συμμετοχής και να βρουν όλες τις πληροφορίες για το τουρνουά, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του 4ου Μessinia Pro-Am.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*