connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Έρχεται το Andros Trail Race 2019 – Κλείνουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές

Λίγες μέρες έμειναν πριν την εκκίνηση της μεγαλύτερης γιορτής ορεινού τρεξίματος στις Κυκλάδες και τα μονοπάτια της Άνδρου είναι έτοιμα να υποδεχτούν εκατοντάδες δρομείς που θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου!

4 αγώνες 24χμ., 10χμ., 5χμ. και 1χμ. για παιδιά στο μοναδικό φυσικό τοπίο της Άνδρου με τους φιλόξενους κατοίκους της σας περιμένουν να δηλώσετε συμμετοχή.

Η υποβολή των ηλεκτρονικών εγγραφών στο Andros Trail Race κλείνει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Επικυρωμένη εγγραφή θεωρείται αυτή που έχει τακτοποιηθεί και οικονομικά με ημερομηνία κατάθεσης έως την ημερομηνία αυτή.  Ωστόσο, θα υπάρξουν και 50 κενές θέσεις για εγγραφές στη γραμματεία του αγώνα την Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Η διοργάνωση μετά το κλείσιμο των εγγραφών, θα ανακοινώσει και τις μεταφορές που θα υπάρχουν από το λιμάνι αλλά και τα άλλα σημεία του νησιού προς τον Όρμο Κορθίου.

Όλοι οι αθλητές με επικυρωμένη εγγραφή και έχοντας λάβει τον κωδικό αριθμό τους iD Number, μπορούν να επωφεληθούν των εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια καθώς και στις ειδικές τιμές διαμονής.

Πρόγραμμα Andros Trail Race


Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του Andros Trail Race 2019.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*