connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ο τομέας του MICE στο επίκεντρο της 6ης Athens International Tourism Expo

Η 6η Athens International Tourism Expo, η αμιγώς τουριστική έκθεση της Αθήνας, στηρίζει την ελληνική βιομηχανία MICE και το 2019.

Με σειρά από ενέργειες και πρωτοβουλίες η έκθεση στοχεύει στο να βοηθήσει περαιτέρω τις Ελληνικές εταιρίες PCO’s να προβληθούν στη διεθνή αγορά για την πραγματοποίηση περισσότερων events στη χώρα μας.

Στα πλαίσια αυτά, η έκθεση δίνει πλέον μεγαλύτερο βάρος στον τομέα του MICE και ξεκίνησε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία του εξωτερικού Evintra για την προσέλκυση περισσότερων διοργανωτών συνεδρίων από το εξωτερικό για να συμμετάσχουν στα Β2Β meetings της έκθεσης.

Η 6th Athens International Tourism Expo θα φιλοξενήσει και φέτος:

  • 150 Διεθνείς Hosted Buyers από 40 χώρες που θα καλύψουν όλα τα είδη τουρισμού
  • 8.000 και πλέον Β2Β συναντήσεις θα πραγματοποιήσουν οι hosted buyers με τους εκθέτες
  • Δεκάδες εκθέτες θα συμμετέχουν από την Ελλάδα και το εξωτερικό  και ειδικότερα από Ισραήλ, Σερβία, Βουλγαρία, Κύπρο, Αίγυπτο, Αραβικές Χώρες, Ινδία, οργανισμοί, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες
  • Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες

Στην φετινή AIT Expo μεταξύ των hosted buyers, θα συμμετάσχουν και περίπου 50 PCO’s, εταιρείες και associations που θα πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους εκθέτες, έτσι ώστε να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες με Έλληνες προμηθευτές του κλάδου του MICE.

Στην έκθεση παράλληλα θα διοργανωθούν και εκδηλώσεις, ημερίδες και workshops με συμμετοχή υπουργείων, εκθετών, οργανισμών, συλλόγων και ομιλητών κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ των εκδηλώσεων ξεχωρίζουν οι ημερίδες:  MICE & Business Travel, On Line Systems – Marketing & Management, Εναλλακτικός Τουρισμός – Spa & Wellness και Gastronomy Tourism με ένα ειδικό αφιέρωμα στο γαστρονομικό τουρισμό με live cooking, που επιμελείται το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι μεγάλος χορηγός επικοινωνίας της 6ης Athens International Tourism Expo.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*