connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Πρόσληψη 98 Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών στα Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού

pixabay

Το Υπουργείο Τουρισμού θα προχωρήσει στην πρόσληψη συνολικά 98 ατόμων ως εκπαιδευτικό προσωπικό, για την κάλυψη των αναγκών των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ι.Ε.Κ.), που υπάγονται στην αρμοδιότητά του.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η οποία εκδόθηκε πρόσφατα, το υπουργείο αναζητά υπαλλήλους για την εκπαιδευτική περίοδο 2019-2020.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ – κατ’ ανώτατο όριο – μηνών.

Η εμπειρία (διδακτική και επαγγελματική) λαμβάνεται υπόψη για κατάθεση δικαιολογητικών και μοριοδοτείται μόνον εφόσον έχει πραγματοποιηθεί σε συναφές αντικείμενο εργασίας με την ειδικότητα για την οποία ο υποψήφιος υποβάλλει αίτηση πρόσληψης.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για οποιαδήποτε από τις προκηρυσσόμενες θέσεις, ενώ θα προσληφθεί σύμφωνα με τη σειρά προτίμησής του, σε μία μόνο θέση.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής πρέπει να υποβάλουν το ειδικό έντυπο «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση» υποψηφίου, που επισυνάπτεται στην προκήρυξη συνοδευόμενο με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*