connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Γνωρίστε τις διαδρομές του Andros Trail Race το Σάββατο 24 Αυγούστου

Andros Trail Race logoΑυτό το Σάββατο 24 Αυγούστου οι διοργανωτές του Andros Trail Race προσκαλούν όλους να γνωρίσουν μέρος της μεγάλης αγωνιστικής διαδρομής των 24χμ.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις 17.00 στο Μοναστήρι Άγιος Παντελεήμων/Πανάχραντος, απ’ όπου θα ξεκινήσει η εξερεύνηση μέρους των πεζοπορικών διαδρομών Andros Routes no 1 & no 18.

Η διαδρομή που έχει σχεδιαστεί περνάει από την καταπράσινη πλαγιά του Γερακώνα, με εκπληκτική θέα προς τη Χώρα και την κοιλάδα και καταλήγει στο χωριό Βραχνού, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα περιμένει τους συμμετέχοντες με διάφορα “καλούδια”.

Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής  είτε με e-mail (androstrailrace@gmail.com) είτε τηλεφωνικά (6946-771751), ώστε να μπορέσει να οργανωθεί η μεταφορά.  Για όσους δεν έχουν δικό τους μεταφορικό μέσο, η συνάντηση θα γίνει στις 16.30 στο στέκι του αγώνα.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ για την ενίσχυση της διοργάνωσης του Andros Trail Race και την κάλυψη των μεταφορικών.

Η πεζοπορία και το τρέξιμο στη φύση και στα μονοπάτια δεν είναι ευεργετικά μόνο για την υγεία αλλά ξεδιπλώνουν εικόνες, πολιτισμό, παλιές ιστορίες……ένα νησί ολόκληρο!

Περπατώντας ή τρέχοντας, δώστε το δικό σας ρυθμό #SetThePace #androstrailrace2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του Andros Trail Race 2019.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*