connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Δωρεάν Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού γιορτάζει την 10η χρονιά του και δίνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους έναν κωδικό για τη δωρεάν συμμετοχή της ταινίας στον διαγωνισμό.

Promotional Code: FREEAMORGOS19

Δωρεάν Υποβολή Ταινιών

Ισχύει μέχρι: 25 Αυγούστου 2019

Στο διαγωνιστικό τμήμα λαμβάνουν μέρος και promotional films τουριστικών μονάδων φιλοξενίας ως ένα μοναδικό εργαλείο διαφήμισης των υπηρεσιών τους αλλά και του προορισμού εν γένει. Με αυτό το σκεπτικό οι διοργανωτές προσκαλούν όλους όσοι έχουν δημιουργήσει ένα τέτοιο φιλμ να το υποβάλλουν στο φεστιβάλ, το οποίο παρακολουθούν επαγγελματίες του τουρισμού και δημοσιογράφοι.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι μια ετήσια, τετραήμερη εκδήλωση, που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Αμοργού σε συνεργασία με τον τον Δήμο Αμοργού και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ξεκίνησε το 2010 κατά την διάρκεια του 8ου Διεθνούς Συνεδρίου για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό και από τότε διεξάγεται ανελλιπώς κάθε χρόνο.

Από το 2017 είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φεστιβάλ CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals). Το φεστιβάλ έχει καθημερινές προβολές ταινιών κατά την διάρκεια του Συνεδρίου Υπέρια στο ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa.

Διαγωνισμοί και τμήματα

Το φεστιβάλ Αμοργού δέχεται ταινίες σε δύο τμήματα: Το Τμήμα Τουριστικών Ταινιών και το Τμήμα Νοκιμαντέρ σε Διεθνή και σε Εθνικό Διαγωνισμό.

Περισσότερες από 15 θεματικές κατηγορίες διατίθενται στα αναφερόμενα τμήματα.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες:

Thematic Categories        |          Rules & Regulations        |          Entry Form

Αφού συμπληρώσετε την φόρμα υποβολής εισάγετε τον κωδικό FREEAMORGOS19 στο πεδίο “Have a promotional code?” και επωφεληθείτε την δωρεάν συμμετοχή της ταινίας σας στον διαγωνισμό.

Ο κωδικός θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 25 Αυγούστου 2019.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία απευθυνθείτε στην κ. Ειρήνη Λάππα.

e-mail: info@yperia.gr

Tel.: +30 22850 73393

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*