connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Τουριστικά γραφεία από 22 χώρες στην 1η έκθεση GREEK PANORAMA

Τουριστικά γραφεία από 22 χώρες με εξειδίκευση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού έχουν επιλεχθεί και προσκληθεί να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων hosted buyers στις 14 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel Athens, στο πλαίσιο της 1ης έκθεσης Greek Panorama, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο (15-16 Νοεμβρίου 2019 για το κοινό).

Ο επίσημος συνεργάτης και συνδιοργανωτής του προγράμματος συναντήσεων B2B της Greek Panorama είναι ο εγνωσμένης αξίας ταξιδιωτικός οργανισμός Argo Travel, ο οποίος στηρίζει ενεργά και ουσιαστικά την διοργάνωση, καθώς και η FedHATTA.

Αναλυτικότερα οι προσκεκλημένοι tour operators και ταξιδιωτικοί πράκτορες με ειδίκευση στον εναλλακτικό και γαστρονομικό τουρισμό είναι από τις αγορές της Βορείου Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας και ελάχιστοι επιλεγμένοι από την ελληνική αγορά.

Από το εξωτερικού ειδικότερα: Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, την Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία, Πολωνία, Κύπρο, Ρωσία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, χώρες της Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Τουρκία, Ισραήλ, Κίνα, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Μαλαισία, ΗΠΑ και Καναδά.

Οι συμμετοχές από ελληνικής πλευράς αφορούν ολόκληρο το φάσμα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος – για τον κλάδο του εναλλακτικού και αειφόρου τουρισμού – με έντονο ενδιαφέρον από όλη την χώρα, όπως νέους – πρωτοπαρουσιαζόμενους προορισμούς, που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να παρουσιάσουν το ιδιαίτερο προφίλ τους στο ειδικό αυτό κοινό –  αλλά και παραδοσιακούς προορισμούς που σπεύδουν να αναδείξουν τις ιδιαίτερες ομορφιές και δραστηριότητες που προσφέρουν στον σημερινό σύγχρονο ξένο ταξιδιώτη.

Παράλληλα, στις 14 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park θα πραγματοποιηθεί το διεθνές forum για τον εναλλακτικό τουρισμό με καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών, αναλύοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες και ευκαιρίες που παρουσιάζει ο κλάδος στην Ελλάδα.

Η Greek Panorama διοργανώνεται από την εταιρία North Events και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Παγκόσμιου Συμβούλιου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).

Σημαντική, επίσης, είναι η στρατηγική συμμετοχή του εγνωσμένης αξίας ταξιδιωτικού οργανισμού Argo Travel ως Επίσημος Συνεργάτης και Συνδιοργανωτής του forum και της ενότητας Β2Β με hosted buyers από το εξωτερικό, αλλά και ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο υπεύθυνο για την έκθεση.

Στρατηγικός συνεργάτης του forum και των B2B συναντήσεων είναι και η Alpha Marketing.

Η εταιρεία North Events διαθέτει δεκαετή και πλέον εμπειρία στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της γαστρονομίας στο εξωτερικό, μέσα από τις εκθέσεις και Roadshow, στις σκανδιναβικές χώρες, στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τις ΗΠΑ.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι International Media Partner της έκθεσης Greek Panorama.

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*