connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages (gtp)

Το 100% Hotel Show επιστρέφει ανανεωμένο στις 15 Νοεμβρίου

Το 100% Hotel Show, αποτελεί πλέον την κορυφαία έκθεση για ξενοδόχους (ειδικά για καταλύματα μέσης και άνω κατηγορίας, boutique hotels, villas, κ.ο.κ.) αλλά και για νέες επενδύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Φτάνοντας τις 30.000 επισκέψεις στην προηγούμενή του διοργάνωση, και έχοντας ήδη στο ενεργητικό του 6 επιτυχημένες χρονιές με σταθερά ανοδική πορεία, το 100% Hotel Show διανύει φέτος την περίοδο μιας σημαντικής αλλαγής, που θα το μετατρέψει σε μία έκθεση όπου ο ξενοδόχος όχι μόνο θα μπορεί να βρει λύσεις για το ξενοδοχείο του, από design μέχρι και digital marketing, αλλά θα καλύπτει και άλλα σημαντικά του ζητήματα, όπως λειτουργικές ανάγκες του καταλύματός του (π.χ. εύρεση προσωπικού), την πρακτική του επιμόρφωση σε βασικά θέματα, αλλά και την παρουσίαση νέων ιδεών που ενδέχεται να αυξήσουν τη ζήτηση από νέες αγορές.

Η σημασία της ημερομηνίας του 100% Hotel Show

Ο Νοέμβριος αποτελεί τον ιδανικότερο μήνα για τον ξενοδόχο για να οργανώσει την ερχόμενη χρονιά και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη του προϊόντος του.

Το 100% Hotel Show επιλέγει το τρίτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου με στόχο να εξυπηρετήσει καλύτερα τους ξενοδόχους, καθώς για πολλούς θα έχει μόλις κλείσει η σεζόν, ενώ υπάρχει και ικανοποιητικό διάστημα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, που ξεκινάει η “ξενοδοχειακή περίοδος” διακοπών.

Επίσης, το κομβικό σημείο της ημερομηνίας του 100% Hotel Show το διασυνδέει και με άλλες σημαντικές εκθέσεις του εξωτερικού, όπως η WTM London, βοηθώντας τόσο τους ξενοδόχους όσο και τις εταιρείες να οργανώσουν ένα “fair road trip”, που θα δώσει τα καλύτερα εχέγγυα για το 2020.

Τι αλλάζει στο 100% Hotel Show 2019;

Όπως κάθε θεσμός που σέβεται το κοινό που το ακολουθεί, έτσι και το 100% Hotel Show εξελίσσει την εμπειρία του σύμφωνα με τα παγκόσμια trends, αλλά κυρίως και μέσα από τα σχόλια των ίδιων του των επισκεπτών.

Σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην Ελληνική Ξενοδοχειακή αγορά, το 100% Hotel Show παρουσιάζει μια ανανεωμένη εκθεσιακή δομή με στόχο να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις σε βασικά σύγχρονα ερωτήματα των ξενοδόχων.

Έμφαση στο Hotel Decoration αλλά και στις ανανεωμένες προτάσεις αρχιτεκτονικών και κατασκευαστικών λύσεων

Για πρώτη φορά, θα παρουσιαστεί το Hotel Decoration, το ολοκαίνουριο τμήμα της έκθεσης σχετικά με τη διακόσμηση του ξενοδοχείου, με μια προσεγμένη επιλογή εταιρειών που θα δώσουν έξυπνες λύσεις και προτάσεις.

Καθώς το κομμάτι της ανακαίνισης είναι πλέον ιδιαίτερα σημαντικό, και σε συνδυασμό με το Hotel Decoration, η ενότητα Architecture, Build & Materials αναμένεται να παρουσιάσει νέες λύσεις στο κομμάτι της αναδιαμόρφωσης χώρων, ενώ η ενότητα Επίπλων και Υφασμάτων υποδέχεται τον Housekeeping εξοπλισμό ως μια νέα πρόταση της έκθεσης.

Με το 100% Hotel Show να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη γκάμα λύσεων για κατασκευή και ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου, για πρώτη φορά φέτος θα στηθεί μια ειδική αίθουσα με καθαρά αρχιτεκτονικά workshops, αποτελώντας το σημείο αναφοράς για την ξενοδοχειακή αρχιτεκτονική ανάπτυξη.

Τα Workshops βάζουν στο επίκεντρο σημαντικά ζητήματα με κύρια έμφαση στο άνοιγμα νέων αγορών για τα Ξενοδοχεία, αλλά και στη μείωση του operational κόστους

Με το 2019 να αποτελεί μια αμφιλεγόμενη χρονιά σχετικά με τη δυναμική της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού, το 100% Hotel Show θα αφιερώσει μεγάλο μέρος των Workshops του στο πώς τα ξενοδοχεία μπορούν να προσεγγίσουν νέες αγορές, που θα ενισχύσουν ποιοτικά τις πληρότητές τους, χωρίς να είναι εξαρτώμενα από ασφυκτικές συμφωνίες.

Ταυτόχρονα, καθώς η διαχείριση του λειτουργικού κόστους σε σχέση με την οικονομική απόδοση ενός καταλύματος έχει μεγάλο ενδιαφέρον, η διοργάνωση θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά workshops στην κατεύθυνση αυτή. Επίσης, για πρώτη φορά, θα παρουσιαστεί αυτούσιο το πρόγραμμα του 100% Hotel Workshop Tour, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 1800 ξενοδόχοι και αρχιτέκτονες σε Ελλάδα και Κύπρο, το διάστημα Φεβρουαρίου-Ιουνίου 2019.

Οι εκθέτες μπαίνουν σε διαδικασία επιλογής ακόμη πιο εξατομικευμένων προτάσεων για τα ξενοδοχεία, με στόχο να προβάλουν τις πλέον καινούριες και καινοτόμες ιδέες τους, ενώ ενισχύονται συμμετοχές που αφορούν την εύρεση και την εκπαίδευση προσωπικού

Οι ειδικές ενότητες του 100% Hotel Show, Digital & Sales, Γαστρονομία και Ευεξία, σημειώνουν τεράστια επιτυχία, αφού οι εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτές παρουσιάζουν αποκλειστικά και μόνο εξειδικευμένες λύσεις στο κοινό της έκθεσης. Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται πλέον και οι υπόλοιποι εκθέτες, προσπαθώντας να προβάλουν τα πλέον χρήσιμα και εφαρμόσιμα προϊόντα και υπηρεσίες για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Με αυτόν τον τρόπο, η ποιότητα επίσκεψης του ξενοδόχου αυξάνεται ακόμα περισσότερο, ενώ οι εταιρείες έχουν καλύτερες προοπτικές για νέες συμφωνίες. Παράλληλα, μιας και η εύρεση και η εκπαίδευση προσωπικού αποτελεί μια από τις κομβικότερες ανάγκες του σύγχρονου ξενοδόχου, θα ενισχυθούν συμμετοχές εταιρειών που δίνουν άμεση λύση στο θέμα αυτό, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν και σχετικές ιδιαίτερες δράσεις.

Save the Date: 15 με 18 Νοεμβρίου 2019!

Το κοινό μπορεί ήδη να προμηθευτεί το δωρεάν εισιτήριο του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό Επισκέπτη στην επίσημη σελίδα της έκθεσης, όπου σύντομα θα αναρτηθεί και το πλήρες πρόγραμμα των Workshops καθώς και ο αναλυτικός κατάλογος εκθετών.

Για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας πατήστε εδώ, ή κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε σαν νέος χρήστης:

Φωτογραφικό υλικό: 100% Hotel Show

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*