connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το Swiss Education Group φέρνει στην Αθήνα το τρίτο Tomorrow’s Hospitality Leaders Workshop

World of Hospitality event in SHMS leysin 2017

Σε συνέχεια του επιτυχημένου workshop που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες χρονιές, στην Ελλάδα, το Cesar Ritz Colleges Switzerland, μέλος του κορυφαίου Ελβετικού δικτύου παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management Swiss Education Group (SEG), διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά το Tomorrow’s Hospitality Leaders Summer Camp στην καρδιά της Αθήνας.

Νέοι ηλικίας 16-18 χρόνων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού, έχουν πλέον τη δυνατότητα να ζήσουν μια εξαιρετικά hands-on και εποικοδομητική εμπειρία και να συναντήσουν από κοντά στελέχη του Cesar Ritz Colleges Switzerland και κορυφαίους επαγγελματίες της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας. Με αυτό τον τρόπο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας και να συμμετέχουν σε συζητήσεις, ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις του κλάδου.

Το Summer Camp θα πραγματοποιηθεί 12-14 Ιουλίου, στο Athens Marriott Hotel, και περιλαμβάνει μία σειρά από διαδραστικά projects που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν εις βάθος τις θεμελιώδεις αρχές του Hospitality Management και τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς.

World of Hospitality event in SHMS leysin 2017

Στο τέλος κάθε ημέρας, οι συμμετέχοντες θα έχουν ελεύθερο χρόνο για μελέτη, ξεναγήσεις στην πόλη, συμμετοχή σε διασκεδαστικά παιχνίδια κλπ.

Μετά το πέρας του workshop, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 150€ και περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις, πρωινό, snacks και συμμετοχή στα workshops.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το site και συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα.

ή

Στείλτε email στο: admissions@swisseducation.gr

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*