connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Πάρτε μέρος στην έρευνα του YES to Sea Tourism Forum 2019

Το Yes to Sea Tourism 2019 είναι γεγονός!

Το forum θα λάβει χώρα στις 29 Μαΐου 2019 , 14.00-19.00, στο Domotel Kastri Conference Center στα πλαίσια του Posidonia Sea Tourism Forum 2019.

Με αφορμή λοιπόν τη φετινή διοργάνωση δίνεται η ευκαιρία σε εργαζομένους στο χώρο της Ναυτιλίας και του Θαλάσσιου Τουρισμού να δηλώσουν την απόψή τους σχετικά λαμβάνοντας μέρος στην έρευνα του  Yes to Sea Tourism 2019.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Το YES Forum, είναι η πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου μεταξύ των στελεχών Ναυτιλίας, του θαλάσσιου Τουρισμού και των νέων που θέλουν να γνωρίσουν τους κλάδους αυτούς. Επιδίωξη των ανθρώπων του είναι η προσέγγιση και επαφή της νέας γενιάς – ήδη από το σχολείο – με την ιστορία της ναυτιλίας και του τουρισμού. Τα συνέδρια του YES Forum λαμβάνουν χώρα υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ναυτιλίας, Παιδείας, Τουρισμού, του Ναυτικού Επιμελητηρίου , του ΕΟΤ και της πλειοψηφίας των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Στόχος του φετινού Forum είναι να ενημερώσει τους νέους για τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της κρουαζιέρας και του θαλάσσιου τουρισμού, όπως και τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης και εξέλιξης των νέων σε αυτούς.  Οι συμμετέχοντες για άλλη μια φορά θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους πριν και κατά τη διάρκεια του Forum και να συμμετέχουν σε έναν ανοιχτό διάλογο με στελέχη του χώρου.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*