connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Τι θα δούμε την 1η και 2η ημέρα του The Architect Show 2019

The Architect Show 2019Το tAS είναι μια γιορτή της Αρχιτεκτονικής του Σχεδιασμού και του Κόσμου των Υλικών για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διακόσμηση, όπου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις, εκπαιδευτικές και inspirational διαλέξεις και workshops.

Εστιάζει στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών, ως κανάλι διαλόγου μεταξύ αρχιτεκτόνων και ανθρώπων των υλικών.  Στον πυρήνα του έχει την παρουσίαση των καλύτερων και πιο σύγχρονων υλικών και αντικειμένων από τα μεγαλύτερα brands στην Ελλάδα. Αυτό που το καθιστά μοναδικό στο είδος του είναι ό,τι αποτελεί από μόνο του μία εμπειρία.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

renders by helix digital / design by Helen Brasinika - Bllend Design Office

renders by helix digital / design by Helen Brasinika – Bllend Design Office

Τι περιλαμβάνει το φετινό tAS

Εκθεσιακό μέρος με συμμετοχή από τις σημαντικότερες εταιρείες του κόσμου από Ελλάδα και Εξωτερικό, οι οποίες θα μας παρουσιάσουν μοναδικά υλικά για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και interior design.

CTRLZAK & Ballabio, "JCP universe", Salone del Mobile Milano 2017

CTRLZAK & Ballabio, “JCP universe”, Salone del Mobile Milano 2017

Συνεδριακά panels

“Hotelling now: Arrivals. Trends. Experiences. Authenticity”: Με αφορμή τις πολυαναμενόμενες αφίξεις της χρονιάς στο χώρο των ξενοδοχείων, επιφανείς αρχιτέκτονες συζητούν για τις σχεδιαστικές προκλήσεις, τα conceptual ξενοδοχεία, τη σημασία της εμπειρίας, την αυθεντικότητα και το sense of place.

Potiropoulos & partners - Navarino Residences

Potiropoulos & partners – Navarino Residences

“The importance of concept in constructive narratives and how it can be achieved”: Συζήτηση για το πώς με τη συνεργασία και τη μίξη διαφορετικών ειδικοτήτων μπορεί να επιτευχθεί η εμπειρία.

“Insight on Collaborative Design”: Η lighting designer Άννα Σμπώκου επιμελείται μία ενότητα στην οποία αρχιτέκτονες ή μηχανολόγοι θα μιλήσουν για τον ρόλο του μελετητή φωτισμού σε ένα έργο.

“Leisure Architecture”: Οι αρχιτέκτονες που βρίσκονται πίσω από βραβευμένες θερινές κατοικίες εξηγούν πώς σχεδιάζεται μία θερινή κατοικία και πώς αντιμετωπίζουν τον τοπικό, παραδοσιακό χαρακτήρα κάθε περιοχής.

Urban Sould Project - ERGON ATHENS

Urban Sould Project – ERGON ATHENS

AIRBNB: “it’s not Athens, it’s the hood”: Τι αλλάζει στις γειτονιές με την έλευση των νέων επιχειρηματικών μοντέλων τύπου AirBnB, τα Co working spaces και τα Co-Living;

A.I. Το ταξίδι πριν τον προορισμό: H Χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε σε βάθος τον τρόπο που κάποιος ταξιδεύει σε αυτο τον κόσμο των μεγάλων αλλαγών.

K - studio - Vora © Stale Eriksen

K – studio – Vora © Stale Eriksen

SUSTAINABLE HOTELS. ADDED VALUE & THE ROLE OF ARCHITECTURE: Η υπερβατική σχέση υψηλής αρχιτεκτονικής και αισθητικής ποιότητας με τη βιωσιμότητα ως μονόδρομος για τη δημιουργία ανθεκτικών και υγιών κτιρίων τουριστικού τομέα.

“Public Architecture and Inclusive Design”: Το παράδειγμα του Λυκαβηττού. Ο ρόλος του συμμετοχικού σχεδιασμού σε δημόσια έργα. Η σημασία του Δημόσιου Χώρου για την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας και το ευ ζην των πολιτών.  Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό έργο να αλλάξει το μέλλον μιας πόλης; Ποιος είναι ο κοινωνικός ρόλος της αρχιτεκτονικής;

“Co Working + Co Living”: THE COHORT. Ο Λιβανέζος επενδυτής Omar Sawaf ενός Ξενοδοχείου με υπηρεσίες Co working & Co Living  που θα ανοίξει στην καρδιά της Αθήνας θα μας μιλήσει για το project και τους λόγους που επενδύουν στην Αθήνα αυτή την περίοδο.

“Έξυπνα κτίρια, έξυπνα εργαλεία, έξυπνοι χρήστες”: Οι αρχιτέκτονες σήμερα έχουν την δυνατότητα -και οι πελάτες έχουν ξεκινήσει να το απαιτούν αυτό-να σχεδιάσουν κτίρια τα οποία είναι όχι μόνο λειτουργικά, σωστά κατασκευασμένα και αισθητικά υποσχόμενα, αλλά και κτίρια που λειτουργούν ως συναισθηματικά έξυπνα οικοσυστήματα.

“Boutique Hotel”: Από παγκόσμια τάση στην πιο σύγχρονη εγχώρια επιχειρηματική τακτική.

Ομιλίες

Michael Anastassiades

Michael Anastassiades

Ο διάσημος designer Michael Anastassiades θα είναι στην Αθήνα για να μιλήσει στο συνέδριο το Σάββατο 4 Μαΐου.

Οke Hauser, Architect, Creative Lead Mini Living

Οke Hauser, Architect, Creative Lead Mini Living

Mini living Experience: Ο Οke Hauser, Architect-Creative Lead MINI LIVING, θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο ‘Redefining Premium – the value of human connection’ και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση με τον ιδρυτή του PILA STUDIO, Ηλία Παπαγεωργίου.

Masterclass “Coaching & Storytelling”

Μια ανθρώπινη ιστορία Στρατηγικής Επικοινωνίας για τον Manager Αρχιτέκτονα του 2019, από τον Γιάννη Μυλόπουλο, ιδρυτή της εταιρίας Fabrika Storytelling Ideas.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ AGENDA ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το ARCHISEARCH.gr η κορυφαία Ελληνική Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για την Αρχιτεκτονική και το Design σε συνεργασία με τον Βασίλη Μπαρτζώκα ιδρυτή της εταιρείας επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και παραγωγών Design Ambassador, εγγυάται το πολύ υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και παράλληλα θα αναλάβει την επιμέλεια όλων των δράσεων με διακεκριμένους προσκεκλημένους. Το Architect Show διοργανώνεται από την εταιρεία MEDEXPO AE με μεγάλη οργανωτική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Ημερομηνίες: 4 & 5 Μαΐου

Ώρα: 11:00 – 20:00

Τοποθεσία: HELEXPO MAROUSSI

Είσοδος: Ελεύθερη με προεγγραφή εδώ


Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του The Architect Show 2019.

Φωτογραφικό υλικό: The Architect Show

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*