connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

GOnline: Μια ηλεκτρονικά προηγμένη πλατφόρμα online κρατήσεων

Η Grecian Travel Α.Ε. γνωστή για την επί δεκαετίες επιτυχημένη παρουσία της στον χώρο της B2B αγοράς τουριστικών υπηρεσιών, παρουσιάζει με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς μια φρέσκια και ηλεκτρονικά προηγμένη πλατφόρμα online κρατήσεων που απευθύνεται καθαρά σε επαγγελματίες του χώρου αποτελώντας ότι πιο σύγχρονο τεχνολογικά έχει να παρουσιάσει στο 2019, Ελληνική Wholesaler εταιρία.

Το σύστημα ονομάζεται GOnline και μοιάζει περισσότερο με αναλυτικό travel portal, παρά με μια κοινότυπη μηχανή αναζήτησης και εμφάνισης αποτελεσμάτων τουριστικών υπηρεσιών για κρατήσεις. Το concept της Grecian για την οπτική παρουσίαση του GOnline είναι μεν η Ελλάδα ως σημείο αναφοράς, αλλά το σύστημα εξυπηρετεί διαθεσιμότητες και προϊόν σε global επίπεδο.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δημοφιλείς παρουσίες των μεγάλων OTA σε B2C επίπεδο για τουριστικό προϊόν στην Ελλάδα, το GOnline όντας ένας πολύ πλούσιος Β2Β οδηγός πληροφορίας σε κείμενα, περιγραφές περιοχών, highlights προτάσεις και σημεία ενδιαφέροντος σε όλη την χώρα, είναι το όπλο των επαγγελματιών για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τα μεγάλα αυτά ΟΤΑ προφέροντας όχι μόνο τις χαμηλότερες τιμές χονδρικής αλλά και φωτογραφίες, βίντεο και φυσικά προσφορές που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα!

Στο GOnline θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε tours ανά περιοχή και ενδιαφέρον!
Θα μπορείτε να κλείσετε online, από ένα καθημερινό tour για την Ακρόπολη, μέχρι εξεζητημένο tour στα φημισμένα οχυρά του Ρούπελ, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα! Θα μπορείτε να βρείτε έτοιμα θεματικά πακέτα με θέμα π.χ. workshop φωτογραφικών groups ταξιδεύοντας στην Ελλάδα, μέχρι εντυπωσιακά πακέτα προτάσεων κρουαζιέρας σε Αιγαίο και Ιόνιο με παραμονή συμμετοχής από ένα ιστιοπλοϊκό μέχρι ένα πολυτελές γιωτ.

Στο GOnline δίνεται επίσης έμφαση στο αεροπορικό εισιτήριο, αφού παρέχονται προσβάσεις σε όλα τα GDS για αεροπορικά εισιτήρια IATA & Non IΑΤΑ εταιριών αλλά και σε πάνω από 120 Low Cost αεροπορικές εταιρίες μέσα από την εύχρηστη και αναλυτική πλατφόρμα με δυνατότητα κράτησης και ηλεκτρονικής έκδοσης. Παράλληλα για πρώτη φορά σε B2B πλατφόρμα εγκαινιάζεται η δυνατότητα εκδόσεως ακτοπλοϊκών εισιτηρίων βάζοντας πλώρη προς τα νησιά μας, online!

Κι όταν φτάνει κάποιος στον προορισμό του το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει δεν είναι άλλο από το transfer, τη μεταφορά του στο ξενοδοχείο της επιλογής του! Με GOnline σε παραλαμβάνουν από αεροδρόμιο ή λιμάνι και σε μεταφέρουν με κάθε διαθέσιμο μέσο, από ένα απλό taxi μέχρι πολυτελή limos, minivan ή και πούλμαν αναλόγως με τον αριθμό αιτήματος προς κράτηση και σε πάνε στην κυριολεξία στην πόρτα του ξενοδοχείου, αφού για πρώτη φορά εγκαινιάζουν την αναζήτηση με βάση το συγκεκριμένο ξενοδοχείο διαμονής και όχι γενικευμένης ζώνης, σε κάθε μέρος που θα ταξιδέψει ο πελάτης σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, μιλώντας για ξενοδοχεία, μέσα από μια ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα 750.000 ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών, σε όλο τον κόσμο, το GOnline φέρνει πραγματικά μια τεράστια ποικιλία επιλογών και διαχείρισης με πολλά φίλτρα και δυνατότητες εύρεσης των δωματίων που πραγματικά ψάχνεις σε online διαθεσιμότητες και πραγματικό χρόνο, με δωρεάν δυνατότητα απεριόριστων option booking κρατήσεων και προστασία ακυρωτικών με αυτόματη ακύρωση!

Αναλυτικά θα βρείτε:

GLOBAL TRANSPORTATION:
AIR:

– 6 GDS’S (MULTI GDS + MULTI PCC)
– 10 NDC’S (DIRECT CONNECT)
– 120+ LOW COST CARRIERS
– 7+ FARE DEALERS & CONSOLIDATORIS (KIWI.COM, MYSTIFLY, AERTICKET & MORE)

SEA: FERRY CRS

GLOBAL LAND SERVICES
ACCOMMODATION
– 65+ BED BANKS (HOTELBEDS, WEBBEDS & MORE)
– 15+ DIRECT HOTEL CHAINS (IHG, HILTON, IBEROSTAR & MORE)
– 9+ PMS (MY FIDELIO, WEBHOTELIER & MORE)

TRANSFERS
6+ GLOBAL PROVIDERS (HOPPAGO, HOTELBEDS SERVICES & MORE)

COMING SOON:
CAR RENTAL PROVIDERS, EVENTS & ACTIVITIES PROVIDERS

Αυτά για το front office, διότι το back office κρατήσεων, ειδοποιήσεων, διαχείρισης σε κάθε κατηγορία τουριστικών υπηρεσιών είναι παντοδύναμο αλλά ταυτόχρονα απλό, κατανοητό και συνεχόμενα αναβαθμιζόμενο με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες!

Όσο για τις τιμές του, απλά αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος…
Μια αναζήτηση και μόνο θα σας πείσει!

Το GOnline είναι η νέα πλατφόρμα κρατήσεων της Grecian Travel Α.Ε. που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει! Μπορείτε να κάνετε απευθείας εγγραφή και αποστολή user name & password συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία της επιχείρησης σας στην φόρμα που θα βρείτε στο παρακάτω link.

Join Us and Let’s GOnline!

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο 210 3717000 ή να στείλετε email στο info@gonline.travel.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*