connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Χρυσό βραβείο για το Hotel Megatrends Project 2018 στα Tourism Awards 2019

Ο Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης παραδίδει το βραβείο στον Αντιπρόεδρο της FORUM ΑΕ, Θανάση Γιαλούρη και στον Θοδωρή Μακρίδη από την Makridis Associates.

Ο Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης παραδίδει το βραβείο στον Αντιπρόεδρο της FORUM ΑΕ, Θανάση Γιαλούρη και στον Θοδωρή Μακρίδη από την Makridis Associates.

Στη σημασία των ανθρώπων που δημιουργούν καινούριες λεωφόρους σκέψης και δράσης εστίασαν τα φετινά Tourism Awards, η τελετή απονομής των οποίων οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Tα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού ανέδειξαν πρωτοβουλίες μεγάλων και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων που διακρίνονται αντίστοιχα για την αριστεία, την καινοτομία και την τόλμη τους.

Σημαντικά στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής, μεταξύ άλλων, οι κ.κ.: Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, Γιώργος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Κλάδου Αυτοκινήτων ΒΑΣΙΛΑΚΗ, Παρασκευή Πατουλίδου, Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ.α.

Στα πλαίσια, λοιπόν, των βραβείων, το καινοτόμο project της Xenia, Hotel Megatrends, που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης Xenia, 24-26 Νοεμβρίου 2018  με την υπογραφή της Makridis Associates σε επίπεδο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Major Tourism Event.

Το βραβείο παρέλαβαν από τον κ. Γιώργο Τζιάλλα, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης, ο Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης Xenia, o κ. Θανάσης Γιαλούρης και ο Θοδωρής Μακρίδης, συνιδρυτής και υπεύθυνος Αρχιτεκτονικών και Πολεοδομικών Μελετών της εταιρίας Makridis Associates από το 2007.

Η βράβευση του project, του οποίου “εμπνευστής” ήταν η έκθεση Xenia και το οποίο φιλοξένησε, απέδειξε περίτρανα ότι η Xenia αποτελεί το πλέον επιδραστικό φόρουμ, όπου παρουσιάζονται όλες οι πρωτοπόρες τάσεις και εξελίξεις του ξενοδοχειακού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι είναι το ιδανικό περιβάλλον εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για τους χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, που την επισκέπτονται.

Σε συνέχεια της περσινής απολύτως επιτυχημένης παρουσίασης του καινοτόμου project της έκθεσης Xenia, Hotel Megatrends, η οργανώτρια Forum SA θα παρουσιάσει το Hotel Megatrends by xenia 2019. Με κεντρικό θέμα “Καινοτομία και Παράδοση”, το project επιστρέφει δυναμικά ακόμη πιο εξελιγμένο, δίνοντας λύσεις αλλά και εμπνέοντας όλο το φάσμα των επισκεπτών της έκθεσης.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*