connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Turkish Airlines: Τρία βραβεία στα Tourism Awards 2019

Ο κ. Alp Yavuzeser, General Manager της Turkish Airlines στην Ελλάδα.

Ο κ. Alp Yavuzeser, General Manager της Turkish Airlines στην Ελλάδα.

Η Turkish Airlines επιβραβεύθηκε για το συγκριτικό της πλεονέκτημα στην ποιότητα και την ποσότητα των υπηρεσιών της, όπως οι διακεκριμένες υπηρεσίες που προσφέρει εν ώρα πτήσης, το Bosporus Experience, το Stopover καθώς και οι πολυάριθμες υπηρεσίες που παρέχει στο παγκοσμίου φήμης Turkish Airlines Lounge Istanbul.

Η Turkish Airlines βραβευθηκε, επίσης, στις κατηγορίες Best Inbound Tourism και Fam and Press Trips.

Ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, κ. Burak Özügergin μαζί με τον κ. Alp Yavuzeser, General Manager της Turkish Airlines στην Ελλάδα.

Ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, κ. Burak Özügergin μαζί με τον κ. Alp Yavuzeser, General Manager της Turkish Airlines στην Ελλάδα.

Τα βραβεία παρέλαβε ο General Manager της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Alp Yavuzeser στην τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου, στο ΘΕΑΤΡΟΝ, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και δήλωσε: “Tα βραβεία είναι μια αναγνώριση της αδιάκοπης σκληρής δουλειάς μας. Στην Turkish Airlines δεν μεταφέρουμε μόνο επιβάτες αλλά κυρίως μεταφέρουμε τον πολιτισμό και τις αξίες μας, που είναι το σημαντικότερο για όλους εμάς“.

Ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, Κ. Burak Özügergin, ανέφερε: “Με κάνει περήφανο να βλέπω τα επιτεύγματα της Turkish Airlines σε Τουρκία και εξωτερικό και είμαι ευτυχής που ο εθνικός μας αερομεταφορέας συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή“.

Τα Tourism Awards αποτελούν τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο διαγωνισμό για την Ελληνική τουριστική βιομηχανία, με κριτές μερικά από τα κορυφαία στελέχη της Ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, υπο την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*