connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Δώδεκα βραβεία για την HotelBrain στα Tourism Awards 2019

Πάνος Παλαιολόγος, Πρόδερος & Ιδρυτής HotelBrain

Πάνος Παλαιολόγος, Πρόδερος & Ιδρυτής HotelBrain

Η HotelBrain απέσπασε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Hotel Development, Management & Consulting” στην λαμπρή τελετή των Tourism Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Επιπλέον, η HotelBrain αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι ο κορυφαίος όμιλος διαχείρισης και εκμετάλλευσης ξενοδοχείων, αφού δώδεκα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται υπό την διαχείρισή της ψηφίστηκαν από την κριτική επιτροπή των Tourism Awards και βραβεύτηκαν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Από αριστερά: O Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Κωνσταντίνος Ζήκος, CEO της HotelBrain.

Από αριστερά: O Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Κωνσταντίνος Ζήκος, CEO της HotelBrain.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας, κ. Πάνος Παλαιολόγος, απένειμε τα βραβεία των κατηγοριών “Tourism Trends 2019”, “Specialty Travel”, “Θαλάσσιος Τουρισμός”, “Travel” και “Gastronomy”.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ανέφερε: “Νιώθω ότι σήμερα πάνω απ’ όλα βραβεύουμε ανθρώπους. Βραβεύουμε συνέργειες και ψυχή. Άλλωστε ο ελληνικός τουρισμός γι’ αυτό ακριβώς ξεχωρίζει: για την ψυχή του. Για την ψυχή των ανθρώπων που βραβεύονται σήμερα εδώ”.

Ο CEO, κ. Κωνσταντίνος Ζήκος, παρέλαβε το χρυσό βραβείο της HotelBrain στην κατηγορία “Hotel Development, Management & Consulting”.

Δώδεκα συνολικά βραβεία, ήταν ο θριαμβευτικός απολογισμός των ξενοδοχείων υπό τη διαχείρισή της HotelBrain στην απονομή των Tourism Awards 2019.

Από αριστερά: Κέλλυ Σταυροπούλου PR & Communication Director HotelBrain, Γιώτα Τσιμπόγου Hotels Communication Executive, Δημήτρης Βουρνάς, Regional Director of Hotel Management, Ρούλα Κόρμπου Director of Sales & Revenue, Τίνα Μιχαηλίδου Hotel’s Strategy Communication & Digital Media Director, Τάσος Ασκίτογλου Commercial Director HotelBrain, Ναυσικά Κουζέλη Regional Director of Hotel Management.

Από αριστερά: Κέλλυ Σταυροπούλου PR & Communication Director HotelBrain, Γιώτα Τσιμπόγου Hotels Communication Executive, Δημήτρης Βουρνάς, Regional Director of Hotel Management, Ρούλα Κόρμπου Director of Sales & Revenue, Τίνα Μιχαηλίδου Hotel’s Strategy Communication & Digital Media Director, Τάσος Ασκίτογλου Commercial Director HotelBrain, Ναυσικά Κουζέλη Regional Director of Hotel Management.

Πιο συγκεκριμένα οι διακρίσεις που απέσπασαν τα διαχειριζόμενα ξενοδοχεία της είναι οι ακόλουθες:

# CrossRoads Inn Countryside Hotel
GOLD: Traditional Guesthouse

Το Crossroads Inn, μέλος της HotelBrain, ξεκίνησε από το όραμα της ιδιοκτήτριας και αρχιτέκτονα, Ουρανίας Διαμαντοπούλου, να αναβιώσει παλαιές κατοικίες, δημιουργώντας νέους χώρους άνετης διαμονής και αυθεντικής, ελληνικής φιλοξενίας, εμπλουτίζοντας το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ. Με τα σκιερά αλληλο-διασταυρούμενα δρομάκια, τις πλακόστρωτες αυλές και τα πλατιά πεζούλια, δημιουργείται μια μικρή καστροπολιτεία στους πρόποδες του επιβλητικού γρανιτένιου λόφου του Εξώμβουργου.

# Antigon Urban Chic Hotel
SILVER: City Hotel

Το Antigon Urban Chic Hotel, μέλος των Leading Hotels of the World και μέλος της HotelBrain Capital αποτελεί το νέο μοναδικό boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Με 38 κομψά σχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες, εστιατόριο μπαρ σε ένα γυάλινο αίθριο πάνω από τα αρχαία ερείπια της μακεδονικής και της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

# Ostraco Luxury Hotel & Suites
SILVER: Interior Design

Το Ostraco Luxury Hotel & Suites μέλος της HotelBrain, είναι ένα καλαίσθητο μικτό design ξενοδοχείο στο Δραφάκι Μυκόνου το οποίο ανακαινίσθηκε πρόσφατα από την αρχιτέκτονα Στέλλα Ανδρονίκου διατηρώντας τη λιτή του κυκλαδίτικη φυσιογνωμία μέσα στις καινοτόμες γραμμές της εποχής μας, το οποίο εγγυάται μια cool διαμονή, όπως αρμόζει στο Ostraco καθώς και στο νησί της Μυκόνου.

#Naxian Utopia Luxury Villas & Suites
SILVER: All-Suite Hotel

Σε απόσταση μόλις 2 χλμ. από τη χώρα της Νάξου και 500 μ. από τη δημοφιλέστερη παραλία του νησιού, τον Άγιο Προκόπιο, βρίσκεται το Naxian Utopia Luxury Villas & Suites, μέλος της HotelBrain. Ένα υπερπολυτελές συγκρότημα χτισμένο πάνω σε ένα βραχώδη λόφο, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο, τη λίμνη και τα γύρω χωριά. Διαθέτει πέντε βίλες και τέσσερις σουίτες, κάθεμία από τις οποίες προσφέρει ιδιωτικότητα και ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από την πολυκοσμία και τα αδιάκριτα βλέμματα.

# Mr & Mrs White Paros New Style Hotel
BRONZE: Guest Service Excellence

Το Mr & Mrs White Paros New Style Hotel, μέλος της HotelBrain Capital , κατάφερε μέσα σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας του να καθιερωθεί και μάλιστα να αποτελεί πρότυπο ενός Boutique Hotel στην Ελλάδα, κατακτώντας διάκριση στην κατηγορία Guest Service Excellence, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες του. Χάρη στην προσήλωση στις αρχές της αυθεντικότητας και της ελληνικής φιλοξενίας και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης που το προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει σταθερά στους επισκέπτες του, παρέχοντάς τους μια μοναδική εμπειρία.

# Ilio Mare Resort Hotel
BRONZE: Beach Resort

Το πολυτελές θέρετρο Ilio Mare στη Θάσο, μέλος της HotelBrain Capital αναδύεται μέσα από τους τροπικούς φοίνικες και τα γαλαζοπράσινα νερά της χρυσής ακτής. Είναι ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 5 αστέρων, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, ευνοημένο για τη ρομαντική ατμόσφαιρα, κομψή πολυτέλεια και φυσική ομορφιά του τοπίου

# Avaton Luxury Villas Resort – Relais & Châteaux
BRONZE: Luxury Villas

Το Avaton Luxury Villas Resort – Relais & Châteaux, μέλος της HotelBrain, ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο με θέα τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Άθωνα Χαλκιδικής. Αποτελείται από 16 βίλες εκ των οποίων οι περισσότερες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα με ενσωματωμένα sunbeds που απογειώνουν την αίσθηση χαλάρωσης μέσα σε μεσογειακούς κήπους που οδηγούν σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία.

# White Rock of Kos
BRONZE: Adults only Hotel

Το White Rock of Kos, μέλος της HotelBrain, διαθέτει 43 σουίτες πολυτελείας που έχουν ξεχωριστό αρχιτεκτονικό στυλ και κομψή διακόσμηση με μοντέρνα χαρακτηριστικά και πολυτελή αισθητική. Oι πολυτελείς σουίτες του White Rock of Kos είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλες τις ανέσεις που μπορεί κανείς να ζητήσει, ενώ προσφέρουν έναν τέλειο βραδινό ύπνο.

# Dreambox Mykonos Suites
BRONZE: Guest Service Excellence

Στο Dreambox Mykonos Suites, μέλος της HotelBrain, η σύγχρονη και πολυτελής εσωτερική διακόσμηση και επίπλωση των χώρων, η αισθητική αρτιότητα και η ποιοτική υπεροχή κατασκευής διασφαλίζουν άψογη λειτουργικότητα που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο lighting design συμβάλλουν στη δημιουργία μια ατμόσφαιρας ηρεμίας, χαλάρωσης και εμπειρίας ύπνου που αναβαθμίζουν την γενικότερη εμπειρία διαμονής.

# Contessina Suites & Spa
BRONZE: Νεόδμητη Μονάδα

Το ολοκαίνουργιο Contessina Suites & Spa στη Ζάκυνθο, μέλος της HotelBrain, άνοιξε τις πύλες του στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου το Μάιο του 2018, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης, απόλαυσης και πολυτέλειας. Το πολυτελές adults- only ξενοδοχείο , δίπλα στη δημοφιλή πόλη Τσιλιβί – λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα – διακρίνεται για τη μοναδική εσωτερική του διακόσμηση με φυσικά υλικά και καταφέρνει να συνδυάσει την ηρεμία, την υψηλή αισθητική και τις ανέσεις των 5 αστέρων.

# Mykonos Νο5 Suites & Villas
BRONZE: Welcome & orientation experience

Από τα πρώτα φιλόξενα χαμόγελα του Mykonos Νο5, μέλος της HotelBrain, αισθάνεται κανείς από την πρώτη στιγμή τη μοναδική πινελιά της ελληνικής φιλοξενίας.
Η διακριτική αλλά απολύτως αποτελεσματική παροχή για τις ανάγκες του φιλοξενούμενου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία αναψυχής στο νησί των ανέμων.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*