connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του 100% Hotel Workshop Tour με πάνω από 1.000 επισκέπτες!

Μεγάλη συμμετοχή του κοινού στο 100% Hotel Workshop Tour της Καλαμάτας, με τους επισκέπτες να αγγίζουν τους 70 στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Horizon Blu.

Για άλλη μια φορά, τη θερμή ανταπόκριση του δημοφιλούς Workshop συνόδευσαν διθυραμβικά σχόλια για το επίπεδο των παρουσιάσεων, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού ήταν ιδιαίτερα αυξημένο δείχνοντας την τάση ανάπτυξης της περιοχής.

Το workshop, όμως, αγκάλιασαν και τα τοπικά media, αφού ομιλητές φιλοξενήθηκαν σε live εκπομπές, ενώ ο τύπος της περιοχής κάλυψε με λεπτομέρεια τις εξελίξεις του workshop.

Βασικό συμπέρασμα για το workshop της Καλαμάτας, είναι ότι τόσο οι επιχειρηματίες της Μεσσηνίας όσο και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, προσβλέπουν σοβαρά στην ανάπτυξη της περιοχής και θεωρούν τη διαρκή επιμόρφωσή τους έναν από τους βασικούς πυλώνες.

Η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο παρουσιάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Καλαμάτα συναντώντας πάνω από 1000 επαγγελματίες του χώρου, ενώ η διοργανώτρια εταιρεία, τόσο του Tour όσο και του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, ετοιμάζει πυρετωδώς τους επόμενους προορισμούς.

Το Tour θα ταξιδέψει σε Ρόδο, Χανιά, ΗράκλειοΣαντορίνη και Μύκονο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ένας προορισμός έκπληξη.

Φωτογραφίες από το 100% Hotel Workshop Tour της Καλαμάτας

Το GTP Headlines είναι χορηγός επικοινωνίας του “The Boutique Hotel Workshop Tour” 2019.

Φωτογραφικό υλικό: 100% Hotel Workshop Tour

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*