connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το B2B Travel Event Thessaloniki επιστρέφει για 8η χρονιά

Το  B2Travel Event Thessaloniki στην όγδοη καλύτερη χρονιά του!

Την όγδοη χρονιά του διανύει το Β2Β Travel Event Thessaloniki 2019, που διοργανώνεται από την εταιρεία τουριστικού marketing, Respond On Demand στις 26 & 27 Μαρτίου στο Grand Hotel Palace των The Luxury Hotels στην Θεσσαλονίκη.

Η ιδιοκτήτρια κα Μαρία Αθανασοπούλου και οι συνεργάτες της δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι από την φετινή ανταπόκριση τόσο των αγοραστών όσο και των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων που έχουν εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή τους.

Τριάντα ιδιοκτήτες και υψηλόβαθμα στελέχη τουριστικών γραφείων & MICE –  από Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Σερβία, Βουλγαρία, Αγγλία, Ρουμανία, Κύπρο, Ολλανδία, Τουρκία, Τσεχία ταξιδεύουν την επόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ως hosted buyers – φιλοξενούμενοι της Respond On Demand. Θα συναντηθούν με αντίστοιχο αριθμό εκπροσώπων ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων σε ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον στο B2B Travel Event Thessaloniki 2019.

Οι φιλοξενούμενοι αγοραστές καλύπτουν με δικά τους έξοδα το κόστος μετάβασής τους στην Ελλάδα, προκειμένου να αποδείξουν το σοβαρό τους ενδιαφέρον για business. Σε συνέχεια των συναντήσεων τους και της ξενάγησης τους  στην Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει  ένα διήμερο γνωριμίας με την περιοχή της Ηπείρου,  στο post fam trip που τους προσφέρεται σε συνεργασία με το Epirus Palace Hotel & Spa στα Ιωάννινα και το τουριστικό γραφείο Splendid Travel.

Με επιχειρηματικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα το Β2Β Travel Event Thessaloniki 2019

Φέτος το Β2Β Travel Event Thessaloniki, αποκτά και επιμορφωτικό χαρακτήρα με την επιπλέον δωρεάν προσφορά στους Έλληνες συμμετέχοντες την παρακολούθησή δύο σεμιναρίων:

  1. Παρουσίαση της σημασίας της σωστής φωτογράφισης από τον hospitality photographer κ. Ανδρέα Σφυρίδη με θέμα: «Μια εικόνα, χίλιες κρατήσεις»,
  2. «Η σημασία της δημιουργίας περιεχομένου στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας και των κρατήσεων» με εισηγητή τον κ. Χάρη Μπρουσαλιάν, Sales & Marketing Manager του Greek Travel Pages.
Πηγή: Grand Hotel Palace των The Luxury Hotels

Πηγή: Grand Hotel Palace των The Luxury Hotels

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 14:00- 15:00,  ενώ οι συναντήσεις με τους Hosted Buyers  θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη από τις 4 έως τις 7 το απόγευμα και την Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Πρόσβαση στο πρόγραμμα των συναντήσεων στο www.b2btravelevent.com .

Σημαντικοί υποστηρικτές του Β2Β Travel Event Thessaloniki 2019 ειναι η Ένωση Ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης, το Thessaloniiki Convention Bureau και η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης ενώ κεντρικός Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Greek Travel Pages (GTP).

Για Δηλώσεις Συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την διοργανώτρια Respond On Demand στο director@respondondemand.com και στο τηλέφωνο: 6932230665.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*