connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Χρυσή διάκριση για την Mideast Travel Worldwide στα Greek Hospitality Awards 2019

Με το Gold Award στην κατηγορία Best PCO/DMC διακρίθηκε η Mideast Travel Worldwide στα Greek Hospitality Awards 2019, τα βραβεία θεσμό που επιβραβεύουν την αριστεία στον ελληνικό τουριστικό κλάδο.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της συμβολής της Mideast ως Destination Management Company και ως Professional Conference Organizer στην Ελλάδα και έρχεται σε συνέχεια της παγκόσμιας αναγνώρισης της εταιρίας ως Europe’s & World’s Leading Destination Management Company 2018 από τα World Travel Awards.

Η απονομή των φετινών Greek Hospitality Awards, που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά η Ethos Media πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Athenaeum InterContinental.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή δεκάδων ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων στη διαγωνιστική διαδικασία, που αξιολογήθηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου, αλλά και τη συμμετοχή του κοινού.

Χάρης Ντιγριντάκης και Έφη Αλεβίζου.

Χάρης Ντιγριντάκης και Έφη Αλεβίζου.

Τη βραδιά παρουσίασαν ο Δημοσιογράφος & Ειδικός Σύμβουλος της Ethos Media S.A, κος Χάρης Ντιγριντάκης και η Δημοσιογράφος, κα Έφη Αλεβίζου.

Επίτιμοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, αλλά και η Βουλευτής Α’ Αθηνών ΝΔ και τέως Υπουργός Τουρισμού (2012-2015), Όλγα Κεφαλογιάνη.

Tα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Mideast Travel, Glyfada branch. Photo © Mideast

Το βραβείο της Mideast Travel Worldwide παρέλαβε η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, από την κα. Ευριδίκη Κουρνέτα, τέως Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού.

Η κα Μούσμπε δήλωσε σχετικά: “Για τέταρτη συνεχή χρονιά η εταιρία μας κατακτά ένα τόσο σημαντικό βραβείο στο θεσμό των Greek Hospitality Awards. Είναι μεγάλη μας τιμή που η συνεχής προσπάθειά μας για ποιοτικές υπηρεσίες επιβραβεύεται. Είναι απερίγραπτη η χαρά μας που συμβάλλουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο στην προώθηση και ενδυνάμωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Αποστολή μας είναι να συνεχίζουμε να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών και συνεργατών μας. Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για την αγάπη και τη στήριξή σας”.

Υπενθυμίζεται ότι η Mideast είχε διακριθεί με το Silver Award στην κατηγορία Best Tour Operator το 2018 και με το Gold Award στην κατηγορία Best Online Tour Operator το 2017 και το 2016 στον ίδιο θεσμό.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*