connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Κέρκυρα υποδέχεται για πρώτη φορά το 100% Hotel Workshop Tour

Η Κέρκυρα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, με μακρά τουριστική ανάπτυξη αλλά και με νέες επενδύσεις.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, η επιλεγμένη ομάδα των ομιλητών του 100% Hotel Workshop Tour, θα επισκεφτεί την Κέρκυρα, στο ξενοδοχείο Corfu Palace, παρουσιάζοντας τους τρόπους μέσω των οποίων τα ξενοδοχεία της περιοχής θα ξεχωρίσουν για τον Boutique Style χαρακτήρα τους.

Το ειδικό ξενοδοχειακό Workshop αφορά τόσο τα Boutique Ξενοδοχεία, που είναι και οι πρωταγωνιστές της ημερίδας, αλλά και τα μεγαλύτερα resorts που θα βρουν πρακτικούς τρόπους προώθησης των Εστιατορίων και του Spa αλλά και της αύξησης των αυτόνομων κρατήσεών τους. Εκτός από το σημαντικό ζήτημα των ξενοδοχειακών πωλήσεων, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ενότητες σχετικά με την αρχιτεκτονική και το design των Boutique ξενοδοχείων, ενώ ειδικά για την Κέρκυρα θα παρουσιαστεί και ένα ειδικό session σχετικά με την εκπαίδευση του προσωπικού.

Οι παρουσιάσεις υπό την επιμέλεια της Hotelier Academy Greece έχουν ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για το υψηλό επίπεδο και τον διαδραστικό τους χαρακτήρα, με τα εξειδικευμένα case studies επιλεγμένων εταιρειών να αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη για το κοινό.

Το δωρεάν αναβαθμισμένο σεμινάριο γίνεται με πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, και θα ταξιδέψει συνολικά σε 9 σημαντικούς Ελληνικούς προορισμούς.

Οι επόμενοι σταθμοί του 100% Hotel Workshop Tour

ΚΑΛΑΜΑΤΑ | HORIZON BLU | 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΧΑΝΙΑ | MINOA PALACE | 4 ΜΑΪΟΥ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | GALAXY HOTEL | 6 ΜΑΪΟΥ

Το GTP Headlines είναι χορηγός επικοινωνίας του 100% Hotel Workshop Tour 2019.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*