connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019: Δωρεάν προαγωνιστικός έλεγχος και λήξη εγγραφών

Για ακόμη μία χρονιά θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα δωρεάν καρδιολογικού και προ-αγωνιστικού ελέγχου από ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του “Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center” για τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες. Φέτος για πρώτη χρονιά το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με ορθοπεδικό έλεγχο.

Ο καρδιολογικός και ορθοπεδικός έλεγχος, που είναι μία ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Centre στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου Ναυπλίου, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 1 Μαρτίου 14:00- 18:00 και το  Σάββατο 2 Μαρτίου 10:00- 18:00, στην κινητή μονάδα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Centre, η οποία θα βρίσκεται στην πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Επιπλέον, οι ατομικές εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν και στο γραφείο της Διοργάνωσης μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, ενώ οι online ατομικές εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν κατόπιν διαθεσιμότητας στο Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης.

Λάβετε μέρος στον πρώτο Μαραθώνιο της άνοιξης και απολαύστε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων!

Προτεινόμενα:

  • Παρασκευή 1/3, 19:00, Κέντρο Ελληνικών Σπουδών
    Εκπαιδευτική αθλητική ημερίδα με θέματα:
    “Μοριακοί Μηχανισμοί Άθλησης : Οξειδωτικό Στρες”
    “Κρίσιμοι παράγοντες για τη βελτίωση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου σε αθλητές Μαραθωνίου”

Mε την υποστήριξη της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας “Sports Excellence”, που λειτουργεί κάτω από την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

  • Σάββατο 2/3, 19:00, ΦΟΥΓΑΡΟ
    Προβολή κινηματογραφικής ταινία “Ο Τερματισμός – Finish Line” της Ελιάνα Αμπραβανέλ. Η προβολή στηρίζει την ομάδα  FINISH LINERS της MDA HELLAS και θα γίνει παρουσία της σκηνοθέτιδος και του κριτικού κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

 

Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου του Ναυπλίου περιλαμβάνονται επίσης Πολιτιστικό Πρόγραμμα, η Μαραθώνια Νύχτα εκπτώσεων και το Pasta Party.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες εκδηλώσεις, δράσεις & προγράμματα επισκεφτείτε τον οδηγό επισκέπτη.

Video Μαραθωνίου Ναυπλίου

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Φωτογραφίες/ Video: Μαραθώνιος Ναυπλίου

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*