connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ημερίδα για τον ξενοδοχειακό κλιματισμό διοργανώνει το περιοδικό Ψυκτικός

Ημερίδα με θέμα “Ξενοδοχειακός Κλιματισμός”, διοργανώνει το περιοδικό Ψυκτικός, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, με τη συμμετοχή καταξιωμένων επαγγελματιών του κλάδου.

Είναι γεγονός ότι οι ξενοδοχειακές μονάδες αποτελούν μία από τις πλέον ενεργοβόρες επαγγελματικές δραστηριότητες. Η θέρμανση, ο κλιματισμός, η παραγωγή ζεστού νερού, ο φωτισμός και τόσα άλλα, για το σύνολο των ξενοδοχείων απαιτούν την κατανάλωση αρκετά σημαντικών ποσοτήτων ενέργειας για την εξυπηρέτησή τους.

Τι ισχύει για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων; Πως επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση ενέργειας και ο περιορισμός του κόστους; Τι ισχύει στην αγορά των Ενεργειακών Υπηρεσιών; Απαντήσεις σε αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα δοθούν στην ημερίδα για τον Ξενοδοχειακό Κλιματισμό” μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις για λύσεις και προτάσεις βελτιστοποίησης των υπαρχουσών συνθηκών.

Στην ημερίδα “Ξενοδοχειακός Κλιματισμός”, μεταξύ άλλων, θα μιλήσει ο κ. Δάνος Παπάς, Μηχανολόγος Μηχανικός, ο οποίος θα αναλύσει εκτενώς το πλαίσιο της επιχειρηματικότητας και της εφαρμογής της στο σήμερα. Ο κ. Κωνσταντίνος Βουτυράς, Εμπορικός Διευθυντής, θα παρουσιάσει αυτοματισμούς κλιματισμού στις ξενοδοχειακές μονάδες. Ο κ. Βαγγέλης Λαγός, Μηχανολόγος Μηχανικός, θα παρουσιάσει τις σύγχρονες τάσεις αντιμετώπισης κλιματισμού και παραγωγής Ζ.Ν.Χ. στον ξενοδοχειακό τομέα.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μπουζιάνας, Μηχανολόγος Μηχανικός θα αναφερθεί λεπτομερώς στις κεντρικές μονάδες κλιματισμού στα ξενοδοχεία, ενώ ο κ. Ηλίας Πετσανάς, Μηχανολόγος Μηχανικός, στη βέλτιστη εξοικονόμηση μέσω εξελιγμένου συστήματος κλιματισμού σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κρήτης.

Τέλος ο κ. Γεώργιος Σκρουμπέλος, Γενικός Διευθυντής, θα μιλήσει για τη γνωστή νόσο Λεγεωνέλλα, για την πρόληψή της και τη σωστή λειτουργία των μονάδων κλιματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Το Greek Travel Pages είναι χορηγός επικοινωνίας της ημερίδας “Ξενοδοχειακός Κλιματισμός”.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*