connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ο Hotel Concept Maker του Destsetters στο 100% Hotel Workshop Tour 2019

Ο Hotel Concept Maker του Destsetters, Ζένιος Ζένιου

Ο Hotel Concept Maker του Destsetters, Ζένιος Ζένιου

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσίασή του την περσινή χρονιά σχετικά με το Hotel Concept Development, ο Ζένιος Ζένιου επιστρέφει στο 100% Hotel Workshop Tour, μιλώντας για το πώς τα ξενοδοχεία μπορούν να αυξήσουν το revenue τους μέσα από μια διαφοροποιημένη εμπειρία

Το “The Boutique Hotel Workshop Tour” του 100% Hotel Show, είναι πλέον γεγονός, με τη συμμετοχή του κοινού να είναι ήδη σημαντική για τους προορισμούς που έχουν μέχρι τώρα ανακοινωθεί. Ο πρώτος σταθμός του Workshop θα είναι και φέτος η Αθήνα και το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

The Boutique Hotel Workshop Tour 2019

Στην εξαιρετική ομάδα των ομιλητών προστίθενται δύο σημαντικοί επαγγελματίες του χώρου, ο Custom Furniture Designer, Δημήτρης Ζέλιος, αλλά και ο Digital Marketing Specialist, Γιάννης Κουτσόπουλος (AboutHotelier), ενώ για ακόμη μια χρονιά η Interior Designer Μαίρη Σφυράκη από τους ATN Constructions, θα παρουσιάσει τις πολύτιμες συμβουλές της αναφορικά με το Hotel Design.

Για δεύτερη, όμως, χρονιά στo 100% Hotel Workshop Tour, συμμετέχει ο Hotel Concept Maker του Destsetters, Ζένιος Ζένιου, ο οποίος θα παρουσιάσει μοναδικούς τρόπους αναβάθμισης της εμπειρίας των επισκεπτών ενός Boutique Ξενοδοχείου, που οδηγούν στην αύξηση του συνολικού τους revenue. Στην ειδική αυτή παρουσίαση, θα δοθεί έμφαση στο πώς ένα boutique ξενοδοχείο πρέπει να αναπτύσσει τις υπηρεσίες του κατά την προδιαγραφή του βασικού του concept, ενώ θα αναδειχθούν και οι πλέον προηγμένοι τρόποι επικοινωνίας προς τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Η εντυπωσιακή αυτή παρουσίαση σε σχέση με το Upselling των Boutique καταλυμάτων, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Hotelier Academy Greece, που έχει αναλάβει τη συνολική επιμέλεια του 100% Hotel Workshop Tour, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσουν προσωπικές συναντήσεις με τους attendees του Workshop.

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*