connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Web Check-in και νέα συνδρομητικά πακέτα «Risk Free» από την managinng.com

Η εταιρία λογισμικού managinng.com, με καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες για τους Έλληνες ξενοδόχους, παρουσιάζει νέα προϊόντα και υπηρεσίες έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της αγοράς και των μοντέρνων ταξιδιωτών.

Το PMS managinng.com είναι πλέον εφοδιασμένο με ένα πανίσχυρο εργαλείο ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να κάνουν εύκολα online check-in από οποιαδήποτε mobile ή desktop συσκευή.

To ξενοδοχείο μπορεί να συλλέξει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται από τους επισκέπτες του πριν καν φτάσουν  και να τους κάνει να νιώσουν ασφάλεια και άνεση.

Η διαδικασία Web Check-in ήρθε για να μείνει.

Η λειτουργία του είναι απλή. Ο επισκέπτης λαμβάνει e-mail με σύνδεσμο προς την ηλεκτρονική φόρμα με κάποια από τα πεδία προ-συμπληρωμένα. Συμπληρώνει τα υπόλοιπα, υπογράφει ψηφιακά στο ειδικό πεδίο, πατάει check-in και το ξενοδοχείο λαμβάνει άμεσα ειδοποίηση και τις πληροφορίες που καταχώρησε.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο ξενοδόχος ότι η υπηρεσία web check-in διατίθεται και μεμονωμένα (χωρίς το PMS) ενώ υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με channel manager αλλά και εύκολη εισαγωγή κρατήσεων από αρχείο.

Τα νέα συνδρομητικά πακέτα «Risk Free», που ανταποκρίνονται στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, είναι εδώ για κάθε νέα εγγραφή στην υπηρεσία PMS και Web Check-in.

Περισσοτερες πληροφοριες

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*