connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Greek Food Tourism Volunteers: Το νέο ηλεκτρονικό δίκτυο για τον γαστρονομικό τουρισμό

Restaurant on Samos. Photo source: pixabay.com

Photo source: pixabay.com

Το νέο ηλεκτρονικό δίκτυο Greek Food Tourism Volunteers έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του με βασικούς στόχους την επικοινωνία και τον ανοιχτό διάλογο των επαγγελματιών του γαστρονομικού τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εμπνευστές και ιδρυτές αυτού του ηλεκτρονικού, μη κερδοσκοπικού δικτύου είναι οι κ.κ. Χρύσα Κρασσά και Μαρία Αθανασοπούλου. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και ιδιαίτερα δραστήρια παρουσία μέσω των Respond on Demand και Top Peak Hotels, των οποίων είναι επικεφαλής, φιλοδοξούν να κάνουν αυτό το δίκτυο ένα αναπόσπαστο εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών του γαστρονομικού τουρισμού.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε ασχολείται με τον γαστρονομικό τουρισμό, σε οποιαδήποτε μορφή του.

Greek Salad. Photo source: pixabay.com

Photo source: pixabay.com

Το δίκτυο τους επόμενους μήνες έχει σαν στόχο την αύξηση των μελών του σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά έρευνες για τον ελληνικό γαστρονομικό τουρισμό ανάμεσα στα μέλη του, αλλά και σε γενικότερη κλίμακα.

Σκοπός των ηλεκτρονικών αυτών ερευνών είναι η καταγραφή της κατάστασης που επικρατεί σήμερα, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του γαστρονομικού τουρισμού αλλά και των δράσεων που προτείνουν.

Για να συμμετέχει κάποιος στο δίκτυο, θα πρέπει να στείλει ένα πολύ σύντομο βιογραφικό του στο e-mail: info.taksidi2greece@gmail.com ώστε να αξιολογηθεί η αίτηση του και, σε περίπτωση που εγκριθεί, να γίνει μέλος του δικτύου.

Το δίκτυο Greek Food Tourism Volunteers πραγματοποιεί ήδη την πρώτη του μεγάλη ηλεκτρονική έρευνα, στην οποία μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε απαντώντας σε τρεις ερωτήσεις εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*