connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Workathlon: Ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδο, Αθήνα

Η Workathlon, γνωρίζοντας τις ανάγκες της ξενοδοχειακής αγοράς, φέτος διοργανώνει τέσσερις ξενοδοχειακές ημέρες καριέρας σε τέσσερις διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα – σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδο, Αθήνα.

Παρατηρώντας την μεγάλη απήχηση που είχε η περσινή 1η Διαδραστική Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας της Workathlon που πραγματοποιήθηκε στο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον περισσότερων από 400 ξενοδοχοϋπαλλήλων και κορυφαίων ξενοδοχείων όπως των Costa Navarino, Amanzoe, Sani Resort, Daios Cove, Ledra Hotels & Villas, φέτος η Workathlon ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ικανοποιήσει την τόσο αυξημένη ζήτηση των ξενοδόχων για το τέλειο ταίρι για το ξενοδοχείο τους, όσο και των υποψηφίων για τον ιδανικό εργοδότη.

Η Θεσσαλονίκη θα δώσει το σήμα εκκίνησης της φετινής σειράς Ξενοδοχειακών Ημερών Καριέρας στις 17 Ιανουαρίου 2019.

Λίγες μέρες μετά, και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου, η Κρήτη παραλαμβάνει τη σκυτάλη, ενώ η Ρόδος θα την υποδεχτεί στις 7 Φεβρουαρίου.

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο κύκλος κλείνει στην Αθήνα με ιδιαίτερες εκπλήξεις για όσους αγαπούν τη φιλοξενία.

H ιδανική ευκαιρία για τα ξενοδοχειακά ταλέντα που αναζητούν εργασία είναι τώρα! Την μέρα εκείνη δεν θα τους δοθεί μόνο η ευκαιρία δικτύωσης με τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας, αλλά θα έχουν και πρόσβαση στο Interactive Forum που θα διαδραματίζεται ταυτόχρονα. Ειδήμονες της αγοράς θα απαντούν σε φλέγοντα ερωτήματα και θα μοιράζονται τις γνώσεις τους με σκοπό να βοηθήσουν τα ξενοδοχειακά ταλέντα να λύσουν απορίες σχετικά με την επαγγελματική τους πορεία. Για να δηλώσουν συμμετοχή και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία αρκεί ένα κλικ στους συνδέσμους:

ΘεσσαλονίκηΚρήτηΡόδοςΑθήνα

Καθώς τα δεδομένα στη στελέχωση των ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζουν, η Workathlon θέλει να είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις και να ανταποκρίνεται στο υψηλό επίπεδο της ελληνικής φιλοξενίας. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, η εταιρεία προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία και resorts.

Σχεδιασμένη από ξενοδόχους προς ξενοδόχους και συνδυάζοντας την γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 150 ξενοδόχων και εκατοντάδων ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Το 2016 η εταιρεία ήταν στο Top 10 του 2ου Διαγωνισμού για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece. To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύτηκε στον 7ο διαγωνισμό “Innovation & Technology”, ενώ τον Ιούλιο του 2017 κέρδισε το 1ο “Βραβείο Κριτών” στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge’17.

Η Workathlon συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Φωτογραφίες: @Workathlon

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*