connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Tourism Awards 2019: Ξεκίνησε η υποβολή των υποψηφιοτήτων!

Tourism Awards 2019 header

Celebrating the best of Greece!

Tourism Awards 2019, τα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού, αναδεικνύουν για έκτη συνεχή χρονιά βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure.

Τα Tourism Awards αξιολογούν και αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων του ελληνικού τουρισμού: από την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων μέχρι τις στρατηγικές επενδύσεις και τη συνεισφορά στην εθνική οικονομία.

Με ανανεωμένες τις κατηγορίες Strategy & Innovation και Digital Tourism, καθώς και με την ολοκαίνουρια κατηγορία Tourism Trends, τα Tourism Awards θα επιβραβεύσουν τους φορείς και τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Διεκδικήστε τη δική σας διάκριση, δηλώνοντας συμμετοχή στις επιμέρους κατηγορίες των βραβείων.

To online σύστημα υποβολής υποψηφιοτήτων στα Tourism Awards 2019 άνοιξε για όσες εταιρείες και φορείς επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα και να διεκδικήσουν τη βράβευσή τους.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων: 23 Ιανουαρίου 2019
Τελετή απονομής: Απρίλιος 2019
Διοργάνωση: Boussias Conferences

Για μια γεύση από την περσινή τελετή απονομής, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 700 άτομα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*