connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η 5η AIT Expo

Τα επίσημα εγκαίνια της 5ης Athens International Tourism Expo θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00 από την Υπουργό Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, και τον Υπουργό Τουρισμού του Λιβάνου, κύριο Avedis Guidanian, και με την παρουσία πολλών επισήμων από όλη την αγορά, στο Metropolitan Expo.

Η φετινή διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη του ΕΟΤ, τη συμμετοχή του Υπουργείου Τουρισμού και τιμώμενη χώρα το Λίβανο και θα περιλαμβάνει  περισσότερους από 300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 150 Hosted Buyers από 40 χώρες και μείζονος σημασίας παράλληλες εκδηλώσεις.

Ο Λίβανος τιμώμενη χώρα στην 5η Athens International Tourism Expo

Ο Λίβανος τιμώμενη χώρα στην 5η Athens International Tourism Expo

Ο Λίβανος είναι η Τιμώμενη Χώρα στην 5η Athens International Tourism Expo με ευρύτατη συμμετοχή πολλών Λιβανέζικων τουριστικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον εισερχόμενο αλλά και με τον εξερχόμενο τουρισμό.

Την κρατική αυτή συμμετοχή έχει αναλάβει το Υπουργείο Τουρισμού του Λιβάνου σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Λιβάνου στην Αθήνα. Στο περίπτερό τους θα φιλοξενηθούν πολλές Λιβανέζικες τουριστικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες Έλληνες ξενοδόχους , τουριστικούς επιχειρηματίες αλλά και με travel agencies και DMC, που θα συμμετέχουν στην έκθεση είτε σαν εκθέτες είτε σαν επισκέπτες.

Μεγάλη καινοτομία της έκθεσης θα είναι το “χτίσιμο” και η παρουσίαση του Digi Smart Hotel που έρχεται με δύο πιλοτικά “έξυπνα” δωμάτια, που θα παρουσιαστούν στο περίπτερο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, προσφέροντας εκπλήξεις και gadgets τόσο στο σχεδιασμό τους, όσο και στις τεχνικές προδιαγραφές τους.

Το GTP (Greek Travel Pages) είναι χορηγός-υποστηρικτής επικοινωνίας της 5ης Athens International Tourism Expo.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*