connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Hotel Design Awards 2018: Οι Νικητές και η Τελετή Απονομής!

Η πέμπτη διοργάνωση των Hotel Design Awards 2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με παραπάνω από 400 σημαντικούς καλεσμένους από τον ξενοδοχειακό και αρχιτεκτονικό κλάδο. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Workshop Stage του 100% Hotel Show την πρώτη ημέρα της έκθεσης, με εμφανώς αναβαθμισμένο προφίλ και τις συμμετοχές να κλέβουν την παράσταση, αφού το επίπεδο ήταν υψηλότερο από κάθε άλλη φορά.

Την παρουσίαση των βραβείων ανέλαβε ο Ζένιος Ζένιου των Destsetters, δίνοντας έμφαση σε μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση των καταλυμάτων, τα οποία και παρουσιάστηκαν με καλαίσθητα visual graphics.

Ο κ. Δημήτρης Αντωνάκος, διοργανωτής των Hotel Design Awards και του 100% Hotel Show και ο κ. Ζένιος Ζένιου, των Destsetters, παρουσιαστής των Hotel Design Awards 2018.

Ο κ. Δημήτρης Αντωνάκος, διοργανωτής των Hotel Design Awards και του 100% Hotel Show και ο κ. Ζένιος Ζένιου, των Destsetters, παρουσιαστής των Hotel Design Awards 2018.

Παράλληλα, ο διοργανωτής των βραβείων αλλά και του 100% Hotel Show, κος Δημήτρης Αντωνάκος, προανήγγειλε τη νέα εποχή των Hotel Design Awards που θα ξεκινήσει από την επόμενη διοργάνωση. Τα Hotel Design Awards του 2019 επιφυλάσσουν μια μεγάλη έκπληξη τόσο στο κοινό όσο και στους συμμετέχοντες, ενισχύοντας σημαντικά την παρουσία τους σε διεθνές επίπεδο. Την μεγάλη επιτυχία, όμως, των Hotel Design Awards, προσυπέγραψε και η παρουσία όλων των συμμετεχόντων, οι οποίοι συμμερίστηκαν τη χαρά των νικητών χειροκροτώντας τα αποτελέσματα, αφού μόνο και μόνο η επιλογή τους στις shortlisted συμμετοχές αποτελούσε εκ των πραγμάτων σημαντική διάκριση, με δυναμική προβολή καθ’ όλη τη διάρκεια του θεσμού.

Η βραδιά έγινε ιδιαίτερα ξεχωριστή και λόγω των διακεκριμένων απονεμητών βραβείων, από Ελλάδα και εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Daniella Fantini, CEO του οίκου Fantini Rubinetti, παρέδωσε το βραβείο Καλύτερου Boutique Style Hotel μιλώντας και για το μεγάλο έπαθλο των νικητών, που δεν είναι άλλο από το Fantini Workshop, ενώ ο Δανός Designer Johannes Torpe έκανε την απονομή για το βραβείο του Καλύτερου City Style Hotel. Τα υπόλοιπα βραβεία στις βασικές κατηγορίες απένειμαν σημαντικά στελέχη του τουρισμού, και συγκεκριμένα ο Jason Anastasinis του Travel Staytion και ο Χρήστος Γκέκας του Blue Villas Collection.

Στις ειδικές κατηγορίες, βραβεία έδωσαν η Κάλια Κωνσταντινίδου των ξενοδοχείων Vedema, Istoria & Mystique και η Μαρία Θεοφανοπούλου του GTP, οι οποίες τόνισαν την εμπιστοσύνη τους στο θεσμό από την πρώτη κιόλας χρονιά της δημιουργίας του. Από την τελετή απονομής δεν έλειψαν και κορυφαίοι επαγγελματίες του αρχιτεκτονικού κλάδου, όπως η Ρία Βογιατζή από τους Elastic Architects, η Μαρία Δέδα από τους Deda Architects, ο Άγγελος Τζιγκουνάκης από το Ek magazine και ο Μανώλης Οικονόμου από το Archetype.gr. Τέλος, μέρος της τελετής αποτέλεσαν και εκπρόσωποι των χορηγών της διοργάνωσης, όπως η Βασιλική Καραδήμου από την LG, η οποία απένειμε το βραβείο Καλύτερου Lobby/Foyer/Reception, αλλά και ο Μαργαρίτης Νικόλαος της εταιρείας Europa, Platinum Χορηγού της εκδήλωσης, ο οποίος απηύθυνε ειδικό χαιρετισμό.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν, ασφαλώς, οι ίδιοι οι νικητές, αφού κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από ένα πλήθος συμμετοχών με πραγματικά υψηλό επίπεδο, που δυσκόλεψε το έργο της κριτικής επιτροπής, με το αποτέλεσμα, ωστόσο, να λαμβάνει την κοινή αποδοχή όλων των παρευρισκομένων.

Το μεγάλο event των Hotel Design Awards ολοκληρώθηκε με το VIP Opening Party στο κεντρικό Lounge της έκθεσης, όπου οι συμμετέχοντες γιόρτασαν με το κοινό την ιδιαίτερη αυτή βραδιά.

Νικητές των Hotel Design Awards 2018

Hotel Design Awards 2018 winners

Βασικές Κατηγορίες

Καλύτερο Boutique Style Ξενοδοχείο: Olea All Suite
Καλύτερο Boutique Style Ξενοδοχείο: Ostraco Suites
Καλύτερο City Style Ξενοδοχείο: Euphoria Resort
Καλύτερη Βίλα: Bassa Maina Villas & Suites
Καλύτερο Luxury Apartment: 3 Caves

Ειδικές Κατηγορίες

Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception: Olea All Suite
Καλύτερος Περιβάλλων Χώρος: Bassa Maina Villas & Suites
Καλύτερο All-Day Restaurant: Olea All Suite
Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας: Contessina Suites & Spa
Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο: Olea All Suite

Special Κατηγορίες

Ειδικό Βραβείο για μη υλοποιημένο έργο: The Boutique Hotel
Βραβείο Κοινού 2017: Casa Cook Kos

Βραβεία Περιπτέρου 2017

Περίπτερα μεγαλύτερα από 50m²: Bagno y Bagno
Περίπτερα από 21m² – 50m²: XKS Architects & Engineers
Περίπτερα κάτω από 20m²: Aspasia Taka Architects

Εικόνες από την τελετή απονομής

Το Greek Travel Pages (GTP) ήταν Strategic Communication Partner της έκθεσης 100% Hotel Show 2018.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*