connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Σήμερα η τελευταία ημέρα του 100% Hotel Show με πρωταγωνιστές αρχιτέκτονες και ξενοδοχεία

Η τελευταία ημέρα του 100% Hotel Show είναι αφιερωμένη στους αρχιτέκτονες με σχετικά Workshops, ενώ αναμένεται και σημαντική επισκεψιμότητα από μεγάλα ξενοδοχεία, αφού η Δευτέρα είναι ιδανική ημέρα για υψηλής ποιότητας networking και για διερεύνηση νέων συνεργασιών.

Τα σημερινά workshops είναι:

Sense Architecture: Πώς θα διαμορφώσετε μια κορυφαία εμπειρία για τον επισκέπτη μέσα από την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του χώρου, ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις και επομένως τα κέρδη του καταλύματος σας.

Φωτισμός Ξενοδοχείου: Πώς η σωστή μελέτη φωτισμού εξοικονομεί κόστη, αναβαθμίζει την εμπειρία του πελάτη αλλά και συντελεί στη συνολική ενίσχυση του brand awareness του ξενοδοχείου

Contract Wallcoverings Workshop: Ο απόλυτος οδηγός για τις επαγγελματικές Ταπετσαρίες Τοίχου

Day 3 του 100% Hotel Show – Highlights!

Η τρίτη ημέρα της έκθεσης, επιβεβαίωσε ότι το 100% Hotel Show αποτελεί πλέον το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για ξενοδόχους και villa owners με τους επισκέπτες να μιλάνε για την υψηλή ποιότητα των εταιρειών που συμμετέχουν.

Τα Workshops της έκθεσης σημείωσαν και πάλι υψηλή επισκεψιμότητα, επισφραγίζοντας τον enhanced επιμορφωτικό χαρακτήρα της έκθεσης, τον οποίο και αναμένεται να υπογραμμίσει και το 100% Hotel Workshop Tour άνοιξη του 2019.

Πάρε την Πρόσκληση σου εδω!

100% Hotel Show | 16-19 Νοεμβρίου, 2018 | MEC Παιανίας

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι Strategic Communication Partner της έκθεσης 100% Hotel Show 2018.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*