connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Υποβάλλετε την υποψηφιότητά σας στα Greek Hotel of the Year Awards

Δεκάδες νέα και ανανεωμένα ξενοδοχεία προστίθενται στο δυναμικό της χώρας κάθε χρόνο, αλλάζοντας διαρκώς τα δεδομένα του χάρτη της φιλοξενίας. Ποια είναι όμως τα καλύτερα ξενοδοχεία και resorts που διαθέτει η Ελλάδα σήμερα;

Τα Greek Hotel of the Year Awards έρχονται για να καλύψουν το κενό που υπάρχει ανάμεσα στις δυναμικές εξελίξεις στον κλάδο του τουρισμού και την πληροφόρηση της αγοράς σχετικά με το ποιες είναι οι πιο αξιόλογες προτάσεις στον ξενοδοχειακό χάρτη.

Ο τίτλος Greek Hotel of the Year επιβραβεύει τον επιχειρηματία που έχει πάρει την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα πραγματικά ποιοτικό ξενοδοχειακό προϊόν και αποτελεί επικοινωνιακό εργαλείο για την προσέλκυση του ποιοτικού πελάτη. Οι 50 κατηγορίες βράβευσης αφορούν διαφορετικούς τύπους ξενοδοχείων και resorts, αλλά και τα επιμέρους στοιχεία της εμπειρίας διαμονής που “κάνουν τη διαφορά” για τον φιλοξενούμενο.

Τις υποψηφιότητες θα αξιολογήσει κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από ανθρώπους της ανάπτυξης, σχεδιασμού και λειτουργίας ξενοδοχείων, αρχιτέκτονες και διακοσμητές καθώς και από δημοσιογράφους και εκπροσώπους του travel business & lifestyle από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα ξενοδοχεία που θα διακριθούν στα Greek Hotel of the Year Awards θα βραβευτούν σε μία λαμπερή τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2019 στην Αθήνα.

Τα Greek Hotel of the Year Awards διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Hotel&Restaurant της Boussias Communications.

Η προσθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων  είναι η 30η Νοεμβρίου 2018.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι Χορηγός Επικοινωνίας των Greek Hotel of the Year Awards.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*