connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το 100% Hotel Show για 2η χρονιά στην WTM London

Η εξωστρεφής φιλοσοφία του 100% Hotel Show, έγινε εμφανής ήδη από την προηγούμενη χρονιά, αφού η ομάδα του συμμετείχε ενεργά σε εκθέσεις όπως η WTM London και το Hotel Show Dubai, ενισχύοντας τη διεθνή προοπτική της έκθεσης.

Μετά την εντυπωσιακή φετινή του συμμετοχή στην έκθεση του Dubai, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Enterpsise Greece, το 100% Hotel Show επιστρέφει στη WTM London, μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο, προωθώντας δυναμικά Ελληνικά brands στην παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά.

Στη δεύτερη συμμετοχή του 100% Hotel Show στη WTM London, τα στελέχη της έκθεσης θα συναντηθούν με ξενοδόχους από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας Ελληνικές εταιρείες με δυνατότητα εξαγωγής προϊόντων και υπηρεσιών και προωθώντας την εξωστρεφή επιχειρηματικότητα. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Ελληνική τεχνογνωσία στον τουρισμό είναι αρκετά εξελιγμένη και εκθέσεις τέτοιου βεληνεκούς δίνουν σημαντικές ευκαιρίες για Business Development.

Σημαντικός στόχος, όμως, της φετινής συμμετοχής του 100% Hotel Show στη WTM, είναι και η προσέλκυση ξενοδόχων από όλη την Ευρώπη, στην έκθεση στην Αθήνα στις 16-19 Νοεμβρίου, φέρνοντάς τους άμεσα σε επαφή με εταιρείες που συμμετέχουν ως εκθέτες. Η ενέργεια αυτή, αποτελεί προάγγελο της διεθνούς επέκτασης της έκθεσης, αφού, από την επόμενη χρονιά, σχεδιάζει το στρατηγικό της “άνοιγμα” στην ξενοδοχειακή αγορά κυρίως των Μεσογειακών Χωρών, που παρουσιάζουν, άλλωστε, και αυξημένη δραστηριοποίηση στους τομείς που καλύπτει η διοργάνωση.

Το περίπτερο του 100% Hotel Show θα βρίσκεται στον ευρύτερο τομέα με εταιρείες από την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στο Booth EU 909.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 100% HOTEL SHOW

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι Strategic Communication Partner της έκθεσης 100% Hotel Show 2018.

 

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*