connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Τα WebHotelier Master Classes για πρώτη φορά στο Workshop Stage του 100% Hotel Show

WebHotelier Master Classes 100% Hotel Show 2018

Τα workshops του 100% Hotel Show αποτελούν αναμφισβήτητα έναν από τους δυναμικότερους εκπαιδευτικούς θεσμούς για τους Έλληνες ξενοδόχους, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι τα παρακολουθούν κάθε χρονιά.

Με την ευκαιρία της τρίτης συμμετοχής της WebHotelier στην έκθεση, και κατατάσσοντας τα προηγούμενα workshops που είχε παρουσιάσει η εταιρεία ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα της διοργάνωσης, το 100% Hotel Show επεκτείνει την συνεργασία με το επιτυχημένο booking engine, φιλοξενώντας δύο ξεχωριστά workshops,τα οποία προσεγγίζουν τόσο ξενοδόχους όσο και villa owners:

WORKSHOP 1

WebHotelier Master Class 1 100% Hotel Show 2018Καθώς η ξενοδοχειακή αγορά εξελίσσεται διαρκώς, η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των booking engines, θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις και θα ενημερώσει για όλες τις δυνατότητες διασύνδεσης της σελίδας ενός ξενοδοχείου με meta search κανάλια αλλά και άλλες πηγές διανομής, σε συνεργασία με τους experts της Google.

Πότε: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
Πού: Κεντρικό Workshop Stage – 100% Hotel Show
Ώρα: 10:30 -12:00

Πάρε το εισιτήριό σου εδώ

WORKSHOP 2

WebHotelier Master Class 2 100% Hotel Show 2018Μέσω μιας ειδικής παρουσίασης, η WebHotelier θα παρουσιάσει τους τρόπους διαχείρισης όλων των πωλήσεων μιας βίλας από ένα μόνο σύστημα, μειώνοντας τον κόπο και αυξάνοντας την απόδοση. Σημαντική βαρύτητα θα δοθεί και στην ενημέρωση τιμών και διαθεσιμότητας μέσα από το νέο σύστημα διανομής για βίλες της WebHotelier, σε website, OTAs, rental websites κ.ο.κ.

Πότε: Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2018
Πού: Κεντρικό Workshop Stage – 100% Hotel Show
Ώρα: 10:30 -12:00

Πάρε το εισιτήριό σου εδώ

Μετά το κάθε workshop, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο της WebHotelier στο χώρο της έκθεσης, για περαιτέρω ενημέρωση και απορίες.

Workshops 100% Hotel Show 2018

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι Στρατηγικός Συνεργάτης Επικοινωνίας της έκθεσης 100% Hotel Show.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*