connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ios Adventure: Συνολικά 36 χορηγοί στηρίζουν το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Ίου

To Ios Adventure, το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα λάβει χώρα στο νησί της Ίου στις 7-9 Σεπτεμβρίου, υποστηρίζεται από 36 χορηγούς συνολικά, οι οποίοι θα συνεισφέρουν στην διοργάνωση και διεξαγωγή του.

H διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 14 και 24 χιλιομέτρων στα παραδοσιακά μονοπάτια της Ίου, αγώνες κολύμβησης 1,5 και 3 χιλιομέτρων στα καταγάλανα νέρα του Μυλοπότα, μεικτούς αγώνες (κολύμβησης και τρεξίματος), καθώς και αγώνα δρόμου για παιδιά.

Οι διοργανωτές δημοσίευσαν πρόσφατα το banner με τους 36 χορηγούς και υποστηρικτές , οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε επτά κατηγορίες.

Στο επίκεντρο του banner βρίσκεται το λογότυπο του  Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο υποστηρίζει το Ios Adventure, φροντίζοντας για την άριστη ενυδάτωση των αθλητών και των εθελοντών, καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Πλαισιώνει τα λογότυπα των αθλημάτων του event, Ios Trail Race , Ios Swim, Ios Challenge αλλά και της ιστοσελίδας Ios Paths, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει  πόρταλ στο οποίο θα απευθύνονται όσοι ενδιαφέρονται να περιηγηθούν στα μονοπάτια του νησιού.

Στην κορυφή του banner βρίσκονται οι επιχειρήσεις του υποστηρίζουν το event, Meltemi Watersports, Cyclades Trail Cup (πρωτάθλημα στο οποίο εντάσσονται οι αγώνες δρόμου), του  Αθηναϊκού  Ορειβατικού  Συλλόγου, ο οποίος συντήρησε τα μονοπάτια τα οποία θα διασχίσουν οι αθλητές και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος θα καλύψει το event με εθελοντές που θα παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Ios Island. Photo copyright: Tasos Alexandropoulos

Ios Island. Photo copyright: Tasos Alexandropoulos

Στο ίδιο ύψος,  συνολικά οχτώ χορηγοί, οι ακτοπλοϊκές εταιρείας  Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Μινωϊκές Γραμμές που παρέχουν έως 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, πλούσια δώρα στους νικητές (Terra Nation), προϊόντα για το Pasta Party (εταιρεία ζυμαρικών Ήλιος), ισοτονικά ποτά, μπάρες δημητριακών και πρωτεΐνης και δείγματα αντηλιακών της εταιρείας Avene.

Κάτω από τα λογότυπα του event, βρίσκονται οι τοπικοί χορηγοί, οι δωροθέτες και η εταιρεία χαρτών Anavasi, η οποία υποστηρίζει χαρτογραφικά το event.

Από το banner δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι χορηγοί επικοινωνίας του Ios Adventure Outdoor Activities, Greek Travel Pages, SportCyclades24, Cyclades24, Irun, Running Magazine & Advendure.

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του Ios Adventure.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*