connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Opera Gala στις 23 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Gala Όπερας 2018

Ένα μεγάλο λυρικό gala με κορυφαίες σκηνές όπερας, από έργα των Verdi, Bizet, Giordano, Mascagni, θα παρουσιαστεί  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε παραγωγή της MidAm International από την Νέα Υόρκη, την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 στις 21.00, υπό τη διεύθυνση του  Μουσικού Διευθυντή και Μαέστρου  Peter Tiboris και του προσκεκλημένου Μαέστρου  Giovanni Pacor.

Ένα διεθνές καστ, που αποτελείται από τρεις διάσημους σολίστ τη σοπράνο Eilana Lappalainen, τον τενόρο Gian Luca Pasolini και τον μπασοβαρύτονο Carry Perrson, και περισσότεροι  από 300  χορωδοί  από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την Ελλάδα, θα παρουσιάσουν τις πιο όμορφες και δυνατές μουσικές στιγμές από τις όπερες: «Il Trovatore», «Nabucco», «Turandot», « Otello», «La Traviata», «Rigoletto», «Un Ballo in Maschera» και « La Forza del Destino» του Verdi, «Les Pêcheurs de Perles» και «Carmen» του Bizet, «Andrea Chenier» του Giordano και τέλος «Cavalleria Rusticana» του Mascagni.

Στη συναυλία παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα η εξαιρετική ορχήστρα Pan-European Philharmonia από την Βαρσοβία.

Gala όπερας με συγκινητικές στιγμές γεμάτες πάθος, πόνο και έρωτα σε ένα αξέχαστο βράδυ για το μουσικόφιλο κοινό της Αθήνας. Ένα βράδυ που δεν πρέπει να χάσει όποιος αγαπάει πραγματικά την όπερα.

Περισσότερες πληροφορίες για την βραδιά στην επίσημη σελίδα του Gala στο facebook. Προπώληση εισιτηρίων στην επίσημη σελίδα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στο τηλέφωνο 210 7282333.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του Gala Όπερας.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*