connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Τον Οκτώβριο το 6ο Travel Trade Athens

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου θα γίνει το έκτο, κατά σειρά,  TRAVEL TRADE ATHENS 2018, η κορυφαία συνάντηση του δήμου Αθηναίων για την προβολή της Αθήνας σε επαγγελματίες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

Όπως κάθε χρόνο, το Travel Trade Athens 2018, διοργανώνεται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), μέσω του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών (Athens Convention & Visitors Bureau) και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων Ευρώπης (European Tour Operators Association – ETOA).

Στόχος είναι η 6η διοργάνωση του ετήσιου τουριστικού επαγγελματικού θεσμού TRAVEL TRADE ATHENS 2018 να φιλοξενήσει 100 εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων, διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και διακεκριμένους δημοσιογράφους του συνεδριακού Τουρισμού από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η συνάντηση Travel Trade Athens έγινε για πρώτη φορά το 2013, στο πλαίσιο της στρατηγικής του δήμου Αθηναίων για  στοχευμένη προβολή της Αθήνας στη διεθνή τουριστική αγορά. Μέσα σε μόλις πέντε χρόνια έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία συνάντηση επαγγελματιών για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της πόλης. Συνολικά στις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις διεξήχθησαν περισσότερες από 12.000 συναντήσεις μεταξύ ξένων και ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων ενώ περισσότεροι από 420 ξένοι αγοραστές (Buyers), προερχόμενοι από 35 χώρες της Ευρώπης και της Β. Αμερικής, έχουν φιλοξενηθεί από το Travel Trade Athens.

Το πρόγραμμα για το TTA 2018  περιλαμβάνει:

  • Τριήμερη φιλοξενία των ξένων επαγγελματιών και παράλληλη διενέργεια περιηγήσεων και επισκέψεων εργασίας, με σκοπό την παρουσίαση των τουριστικών προϊόντων και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της μητροπολιτικής Αθήνας ως προορισμού.
  • Διοργάνωση διαδικασίας προκαθορισμένων συναντήσεων με εγγυημένο ελάχιστο αριθμό ραντεβού, μεταξύ των συμμετεχόντων.
  • Ευκαιρίες δικτύωσης κατά τη διάρκεια παράλληλων εκδηλώσεων

Οι εγγραφές για το Travel Trade Athens 2018 έχουν ανοίξει  στον ιστότοπο της διοργάνωσης www.traveltradeathens.gr, ενώ μέχρι τις 15/7/2018 ισχύει εκπτωτική τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις:

Ματίνα Μάγκου, Επικεφαλής Διεύθυνσης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής δήμου Αθηναίων, mmagkou@developathens.gr, T.: 210- 3253123

Άννα-Μαρία Χατζηδάκη, Marketing Manager στο Γραφείο Συνεδρίων κι Επισκεπτών του δήμου Αθηναίων, traveltrade@athenscvb.gr

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*