connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Respond On Demand: Εξειδικευμένο workshop για στελέχη πωλήσεων των The Luxury Hotels

photo source: Respond on Demand

photo source: Respond on Demand

Η Respond On Demand πρόσφατα διοργάνωσε εξειδικευμένο workshop για τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων των “The Luxury Hotels” με θέμα “Before, during and after the B2B meetings in tourism”.

Το “The Luxury Hotels” είναι το νέο brand identity των ξενοδοχείων Mediterranean Palace Hotel και Grand Hotel Palace στην Θεσσαλονίκη.

Το workshop πραγματοποιήθηκε στο Grand Hotel Palace όπου παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι τρόποι αποτελεσματικής πραγματοποίησης των b2b meetings, με στόχο την αύξηση των συνεργασιών με tour operators, travel agents και M.I.C.E. organizers σε διεθνές επίπεδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Respond On Demand: “Η πραγματοποίηση στοχευμένων b2b συναντήσεων με κύριο σκοπό τη δημιουργία νέων επαγγελματικών συνεργασιών στην τουριστική αγορά, έχει τη δική της εξειδικευμένη μεθοδολογία. Απαιτεί εδική προετοιμασία πριν από τα b2b meetings, συγκεκριμένο τρόπο συνομιλίας κατά τη διάρκεια των συναντήσεων και εξειδικευμένη μέθοδο follow up.”

Η Respond On Demand, μετά από μια πολυετή παρουσία στο χώρο της διοργάνωσης workshops, b2b συναντήσεων Ελλήνων επιχειρηματιών του τουρισμού με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από το εξωτερικό, έχει μεγάλη γνώση της σωστής μεθοδολογίας για μια επιτυχημένη συμμετοχή σε b2b συναντήσεις και με χαρά τη μοιράζεται.

Για τη διοργάνωση αντίστοιχου workshop, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο director@respondondemand.com με την κα Αθανασοπούλου Μαρία.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*